Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, van aki hétvégére nem...

Lányok, van aki hétvégére nem várja? Én már nagyon izgulok!

Figyelt kérdés
Ki mikor tesztel? Már nagyon várom a szombatot! Sajnos decemberben volt missed ab-om,ugyhogy ez a masodik próbálkozós honapunk:)
2016. ápr. 20. 08:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

én péntek reggel tesztelek! 8 hónap, de most előszőr vannak jelek, hogy sikerül, bár nem biztuk a véletlenre! :D

Nagyon félek a negativtól, de minden hónap új lehetőség :)

2016. ápr. 20. 09:05
 2/21 A kérdező kommentje:
De jó neked, nekem semmi tünetem nincs 😞 Te miket tapasztalsz? Amikor tavaly teherbeestem, nekem menzi elott 1-2 nappal jott a mellfeszules, es a sok pisiles, de jelenleg semmit nem tapasztalok. De azert nem adom fel:) szombatra nem várom, de pentek reggel mar lehet tesztelek, hátha...:)
2016. ápr. 20. 09:11
 3/21 anonim ***** válasza:

24. napon volt reggel barna vérzésem, de csak egy törlés erejéig, és a betéten látszott (este rosszul voltam emiatt raktam be azthittem megjön) és el is komorodtam, visszafeküdtem majd mikor felkeltem fél8 körül már nyoma sem volt.

Az átlag testhőm nekem 36 alatt van, ovu óta 36,5-re beállt, mikor láttam, hogy mégsem jött meg mértem egyet (igaz mozdulatlan állapotban kell ugymond még felkelés előtt de kiváncsi voltam) 36,8 volt, azóta is 36,6-37 között van.

Ugye ha megjön a mensi leesik a hő (legutobbi mensimkor 35,5-re esett vissza mikor megjött).

A barnázás után egész nap feszült méh tájékán, mintha egy focilabda szorult volna be, enyhe görcs és szurkálás, másnapra teljesen elmúlt. Ennek 2 napja, pénteken remélem látok már valamit, ha ez valóban a beágyazódás volt :S :D

2016. ápr. 20. 10:30
 4/21 Melody0529 ***** válasza:

Sziasztok!

Elvileg nekem is vasárnap-hétfőn lenne a napom.

Ez az első hónapom lenne a fogamzásgátló abbahagyása után, úgyhogy erőteljesen meg is lepődnék, ha már így elsőre össze is jött volna, de egy hete bazi érzékeny a mellbimbóm, folyamatosan éhes vagyok, meg kétóránként pisilni járok...

De az is lehet, hogy ezek simán csak a magzatvédő vitamin hatásai, amit a fogamzásgátló abbahagyása utáni nap már el is kezdtem szedni.

Mindenesetre szorítok nektek, csajok!! :)

2016. ápr. 20. 13:16
 5/21 A kérdező kommentje:
En is nagyon nagyon szoritok mindkettőtöknek, majd írjatok hogy mi a helyzet veletek!!:))
2016. ápr. 20. 21:37
 6/21 Kitty12345 ***** válasza:
Hétfőre nem várom második baba lenne már 4.próbálkozós hónam sajnos egyenlőre semmi tünetem nincs bár az 1.terhességemkor sem volt... Megy a drukk mindenkinek! ☺
2016. ápr. 21. 14:17
 7/21 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos megjott este😞 Lányok, ti hallottatok a trimeszter terhesvitaminról? Valakinek tapasztalat? Nagyon sok jot olvastam rola🤔
2016. ápr. 22. 07:00
 8/21 Melody0529 ***** válasza:

Ó, sajnálom, pedig gondoltam rád, úgy szorítottam :(

Erről a vitaminról még nem hallottam, én a Femibion800-at kezdtem el szedni. Igazából eddig semmi gondom

nincs vele, egyetlen szépséghibája, hogy nem lehet egészségpénztári kártyára megvenni. Amikor anyósomnak mondtam, hogy milyet vettem (ő egészségügyben dolgozik), megkérdezte a gyógyszertáros barátnőit, akik leginkább szintén a Femibiont ajánlották neki. Eddig hiszek nekik :D

2016. ápr. 22. 10:42
 9/21 A kérdező kommentje:
Na lanyok, téves info, mégsem jott meg. Egy nagyon picit elkezdtem barnázni, úgy voltam vele hogy na meg is jön, tettem be egy tampont, de azóta semmi. Úgyhogy ha hétfőig nem jon meg, akkor tesztelek. Nagyon reménykedek...:)))
2016. ápr. 23. 12:39
 10/21 Melody0529 ***** válasza:
Jaj, de jó :) szorítok :) még nálam sincs semmi :)
2016. ápr. 23. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!