Lányok, van aki hétvégére nem várja? Én már nagyon izgulok!
én péntek reggel tesztelek! 8 hónap, de most előszőr vannak jelek, hogy sikerül, bár nem biztuk a véletlenre! :D
Nagyon félek a negativtól, de minden hónap új lehetőség :)
24. napon volt reggel barna vérzésem, de csak egy törlés erejéig, és a betéten látszott (este rosszul voltam emiatt raktam be azthittem megjön) és el is komorodtam, visszafeküdtem majd mikor felkeltem fél8 körül már nyoma sem volt.
Az átlag testhőm nekem 36 alatt van, ovu óta 36,5-re beállt, mikor láttam, hogy mégsem jött meg mértem egyet (igaz mozdulatlan állapotban kell ugymond még felkelés előtt de kiváncsi voltam) 36,8 volt, azóta is 36,6-37 között van.
Ugye ha megjön a mensi leesik a hő (legutobbi mensimkor 35,5-re esett vissza mikor megjött).
A barnázás után egész nap feszült méh tájékán, mintha egy focilabda szorult volna be, enyhe görcs és szurkálás, másnapra teljesen elmúlt. Ennek 2 napja, pénteken remélem látok már valamit, ha ez valóban a beágyazódás volt :S :D
Sziasztok!
Elvileg nekem is vasárnap-hétfőn lenne a napom.
Ez az első hónapom lenne a fogamzásgátló abbahagyása után, úgyhogy erőteljesen meg is lepődnék, ha már így elsőre össze is jött volna, de egy hete bazi érzékeny a mellbimbóm, folyamatosan éhes vagyok, meg kétóránként pisilni járok...
De az is lehet, hogy ezek simán csak a magzatvédő vitamin hatásai, amit a fogamzásgátló abbahagyása utáni nap már el is kezdtem szedni.
Mindenesetre szorítok nektek, csajok!! :)
Ó, sajnálom, pedig gondoltam rád, úgy szorítottam :(
Erről a vitaminról még nem hallottam, én a Femibion800-at kezdtem el szedni. Igazából eddig semmi gondom
nincs vele, egyetlen szépséghibája, hogy nem lehet egészségpénztári kártyára megvenni. Amikor anyósomnak mondtam, hogy milyet vettem (ő egészségügyben dolgozik), megkérdezte a gyógyszertáros barátnőit, akik leginkább szintén a Femibiont ajánlották neki. Eddig hiszek nekik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!