Hétvégére tervezzük az első alkalmat. Én és a barátom is szűzek vagyunk. Nektek milyen volt az első? Léccíí meséljétek el. Már nagyon várom meg minden de rettenetesen izgulok. Nektek mien volt? Ha van kedvetek leírhatjátok az utolsó részletig=)
Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetőek a kínos helyzetek...:)
nekem előszőr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elő játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)
köszönöm=)
15L 18F
várom még a válaszokat.:]
köcc mindenkinek:]
valamivel több mint 2 hónapja
Én 19/F vagyok és az 1.munkahelyemen ismertem meg a bnőmet aki 25 és fél éves de 22-23-nek néz ki max:)170-1,2magas/56-58 kg/szőkésbarna hosszú haj barna szemek szal 1 igazi baba külsőre:)olyan szép:$ imádom:)imádnivalóan kedves,aranyos,figyelmes...stb:)na a lényeg hogy elsőre szimpik voltunk egymásnak aztán összehaverkodtunk majd miután elmertem hívni randira azután pár randival később megvolt a csók is:)azután pár hétig szinte mindig smárolgattunk meg simogattuk egymást csak féltem ha oda jutunk hogy kiderül hogy én még szűz vagyok ő meg azért annyi idősen nem az...de az 1.pettingnél megbeszéltünk mindent és nem volt gáz:)nem zavarta mert szeretett akkor is:)szal kicsit örült is neki hogy ő vezethet be mindenbe:$ azt kb másfél hóra rá megbeszéltük hogy akkor megtörténik:$ én féltem hogy szarul fogok teljesíteni 1 ilyen lánynak mint ő...ahol melózunk az ilyen raktárépület és vannak különböző helységek szerencsére neki van kulcsa az ilyen pihenőszobába meg bejárati kulcs stb azt abban a nem olyan kicsi iroda/pihenőszobában ahol van kanapé,tv,fűtés...stb szinte minden azt bezárkóztunk oda mintha hazamentünk volna azt megvártuk amig mindenki hazamegy hogy nyugisan lehessünk együtt:)aznap vittem 2 doboz durexet hogy ne legyen gáz,inkább több legyen:)azt kb este 10-től közel hajnal 1-ig végigszexeltük/szeretkeztük az estét:$persze elég sok pihivel:)szal ott megtörtént az 1.nekem:)
Részletesebben inkább most nem:)Mit hogyan xD de nagyon figyelmes volt meg minden:$:)
És azóta is több mint fél éve együtt vagyunk és minden okés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!