Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hétvégére tervezzük az első...

Hétvégére tervezzük az első alkalmat. Én és a barátom is szűzek vagyunk. Nektek milyen volt az első? Léccíí meséljétek el. Már nagyon várom meg minden de rettenetesen izgulok. Nektek mien volt? Ha van kedvetek leírhatjátok az utolsó részletig=)

Figyelt kérdés
köszi szépen
2010. jan. 19. 17:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetőek a kínos helyzetek...:)

nekem előszőr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elő játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)

2010. jan. 19. 17:18
 2/14 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2010. jan. 19. 17:51
 3/14 A kérdező kommentje:

köszönöm=)

15L 18F

várom még a válaszokat.:]

2010. jan. 19. 18:43
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
akkor usgyi vissza még a játszótérre!!! :D
2010. jan. 19. 18:52
 5/14 anonim válasza:
77%
Az én első alkalmam nemrég volt..Kb 2hónapja..Nagyon jó volt! Nem túl régóta voltunk együtt, kicsit több, mint egy hónapja, de Nagyon szeretjük egymást.Kettőnk közül csak én voltam szűz, ő meg nagyon is tapasztalt.. :) Végülis egy autó hátsóülésén került sor a dologra.. Pedig előtte úgy indultam neki, hogy ma még biztosan nem, de aztán mégis, és nem bántam meg!! Nem izgultam..:) Picit fájt az eleje, de utána nagyon jó volt! Minél több az előjáték annál kevésbé fog fájni és annál inkább ráhangolódsz, elengeded magad és nem stresszelsz annyira..:) Mióta vagytok együtt? És biztos vagyok benne, hogy maradandó és szép emlék lesz :)
2010. jan. 19. 18:55
 6/14 anonim válasza:
100%
én tök váratlanul vesztettem el.. :DxD... egyszerüen elhagytam:D.. nem ám:DxD.. barátommal itt voltunk nálunk... lekerültek a ruhák volt petting és megtörtént... fájt egy kicsit de ki lehet bírni...a vicc az egészben, hogy a szüleim itthon voltak:D.. szerencsére nem észleltek semmit:DxD és jól gondold meg h kivel lesz az első mert lehet h csak kihasznál... velem ez történt:S.. bántam is rendessen... de most már boldog párkapcsolatban élek 4 éve:)...22/L
2010. jan. 19. 20:34
 7/14 anonim válasza:
100%
én kb. 3 hónapja feküdtem le a barátommal először. mindketten szüzek voltunk és rettenetesen izgultam én is előtte:D nem fájt és nem is véreztem,de utána kicsit csalódott voltam, sokkal jobbra számítottam... ugye kicsit bénáztunk még:D de a lényeg, hogy olyan valakivel történt akit szeretek és tudom, hogy nem csak arra kellettem neki:)meg persze az,hogy most már nagyon jó vele a szex:D L/16
2010. jan. 19. 20:50
 8/14 A kérdező kommentje:

köcc mindenkinek:]

valamivel több mint 2 hónapja

2010. jan. 20. 14:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Én 19/F vagyok és az 1.munkahelyemen ismertem meg a bnőmet aki 25 és fél éves de 22-23-nek néz ki max:)170-1,2magas/56-58 kg/szőkésbarna hosszú haj barna szemek szal 1 igazi baba külsőre:)olyan szép:$ imádom:)imádnivalóan kedves,aranyos,figyelmes...stb:)na a lényeg hogy elsőre szimpik voltunk egymásnak aztán összehaverkodtunk majd miután elmertem hívni randira azután pár randival később megvolt a csók is:)azután pár hétig szinte mindig smárolgattunk meg simogattuk egymást csak féltem ha oda jutunk hogy kiderül hogy én még szűz vagyok ő meg azért annyi idősen nem az...de az 1.pettingnél megbeszéltünk mindent és nem volt gáz:)nem zavarta mert szeretett akkor is:)szal kicsit örült is neki hogy ő vezethet be mindenbe:$ azt kb másfél hóra rá megbeszéltük hogy akkor megtörténik:$ én féltem hogy szarul fogok teljesíteni 1 ilyen lánynak mint ő...ahol melózunk az ilyen raktárépület és vannak különböző helységek szerencsére neki van kulcsa az ilyen pihenőszobába meg bejárati kulcs stb azt abban a nem olyan kicsi iroda/pihenőszobában ahol van kanapé,tv,fűtés...stb szinte minden azt bezárkóztunk oda mintha hazamentünk volna azt megvártuk amig mindenki hazamegy hogy nyugisan lehessünk együtt:)aznap vittem 2 doboz durexet hogy ne legyen gáz,inkább több legyen:)azt kb este 10-től közel hajnal 1-ig végigszexeltük/szeretkeztük az estét:$persze elég sok pihivel:)szal ott megtörtént az 1.nekem:)

Részletesebben inkább most nem:)Mit hogyan xD de nagyon figyelmes volt meg minden:$:)

És azóta is több mint fél éve együtt vagyunk és minden okés:)

2010. jan. 28. 16:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Az igen...:) Sok boldogságot! :]
2010. jan. 29. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!