Az normális, hogy félek az első alkalomtól?
lány vagy?
de amugy sok mindent nem lehet elrontani:D
fájni fog,de kilehet bírni, jól felizgulsz nem lehet gond:)
hát ránk senki nem nyitott,mert mi kocsiba csináltuk:D
nemtudom ti hol fogjátok, de létezik ajtó is és belehet zárni:)
lány vok :)
de akkor is félek, nem tom pontosan h miért + mitől de félek
ne parázz már :) eddig mindenki túl élte :)
ha az első nem is, de utána már jó lesz:)
lehet nem vagy felkészülve..akkor várj még vele
Figyelj... én is nagyon paráztam.. féltem hogy nem fogom tudni hogy mit csináljak..és attól meg főleg h ránk nyitnak mert nem nálunk vagy a barátoméknál voltunk hanem az egyik haverjáéknál...de bezártunk minden ajtót és meggyőződtünk róla hogy senki nem fog jönni... és ne parázz ...igaz hogy fáj...de ha szereted tiszta szivedből azt akivel csinálod és eléggé felizgat akkor minden rendben lesz és nem fog annyira fájni... nekem az elején nagyon fájt nem is sikerült elsőre beraknia .. de kicsit még kényeztetett és én is leszoptam spt... simogatott csókolgatott és ellazultam és sikerült ... és amikor már be mert teljesen utána is furcsa érzés (kicsit fáj) de nekem akkor is életem legjobb élménye volt ... és eddig nagyon örülök hogy teljesen oda adhattam neki magam ... mert nagyon szeretem azt a fiut
15/L
és a barátom is ennyi idős volt ...
előző válaszoló..
és az nagyon fontos volt számomra hogy tudtam h biztonságban vagyok a karjai közt és hogy védekezünk is .. mert előtte próbálkozott már h lefektet csak ugy váratlanul ..de én ugy nem tudtam ... én csak akkor tudtam amikor volt gumi és előre megbeszéltük... amugy ez ma volt:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!