16 éves vagyok és még várok az első csókra. Ez a normális nem?!
Figyel jegy kicsit ide!
En egy hozzad hasonlo lany vagyok. 16 evesen csokoloztam eloszor. Szep meg jo h varsz a szerelemre de nem fogsz mellette elni. Ahoz h egyszer igazan komolyak tudjunk lenni, kell orultnek is lenni. Nem azt modnom h fekudj le barkivel, de azert csokolozgatni lehet, hogy egy kicsit szokj bele milyen az elet a pasik. Mert az elet nem olyan mint a filmekbe. En 20 evesen meg midnig a szerelmet varom, de nem talalom.
Tudom, hogy mas valaszra szamitottal, de en ugy godnolom nem erdemes varni, hova tovabb roszabb. En nagy nyugnek erzem, ogy meg midnig szuz vagyok, es hova tovabb annal nagyobb csoda leszek, es nem jo feltetlenul kilogni a sorbol.
Midnen dontesednek kovetkezmenye van, es nem biztos h az a jo h ha tul sokat varsz. A pasik nem mindig rendesek, osze torhetik a szived ha az elsobe beleszertesz(tapasztalat), tehat szerintem a szerelmig erdemes meg kicsit tapasztalni.
20L
16.03 vagyok
az elottem szolonak igaza van. Viszont vogyazni kell h nem konyu megtalalni:)
16 éves vagyok és már várok a második gyerekre.
Lakatos Xéna voltam, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!