16 éves vagyok és még várok az első csókra. Ez a normális nem?!
Figyelt kérdés
Manapság már mindenhol azt hallom akár már 14 évesek között is vannak olyanok akik már ennyi idősen elvesztik szűzességüket. Szerintem ez nem normális,és nem így kéne ennek lennie.Én még csókolózni sem csókolóztam.De talán így van rendjén, és egyszer majd eljön az én időm. Néha én sem látom, be de azért mégis csak így van. Velem van a baj, hogy ezt így gondolom?2011. júl. 19. 13:15
31/35 anonim válasza:
Én 21 évesen csókolóztam először, de megbántam, mert sz.r volt, nem is jöttünk össze a sráccal. A szüzességemet 22 évesen vesztettem el, egy olyan sráccal, akivel hosszabb távra terveztem. De szétmentünk, és most már nagyon bánom, hogy már nem vagyok szűz. Szerintem várd meg azt az embert, akiben teljesen meg tudsz bízni. Meg amúgy az az igazság, hogy jelenleg a világunkban egy nő annál értékesebb, minél kevesebb embernek adja oda magát. Különben k betűsnek titulálnak minket.
32/35 anonim válasza:
Hát kedves kérdező én személy szerint 17 évesen kaptam az első csókom a jelenlegi páromtól :)
És egyáltalán nem bántam, hogy eddig vártam vele.
18/L
33/35 anonim válasza:
Sziasztok! Köszönöm a sok tartalmas választ! Mindet!
Külön a #28-ast és a #30-ast.
35/35 anonim válasza:
Na mi lett azóta? Láttam 2020-ban is írtál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!