Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves vagyok és még várok...

16 éves vagyok és még várok az első csókra. Ez a normális nem?!

Figyelt kérdés
Manapság már mindenhol azt hallom akár már 14 évesek között is vannak olyanok akik már ennyi idősen elvesztik szűzességüket. Szerintem ez nem normális,és nem így kéne ennek lennie.Én még csókolózni sem csókolóztam.De talán így van rendjén, és egyszer majd eljön az én időm. Néha én sem látom, be de azért mégis csak így van. Velem van a baj, hogy ezt így gondolom?
2011. júl. 19. 13:15
1 2 3 4
 21/35 Glambert^^ válasza:
66%

Kedves kérdező!

Te az elmondásod alapján igazán értékes ember vagy :) Több ilyen ember kellene, aki ilyen jól látja a dolgokat.. Ott az a sok idióta, aki már 13 évesen szül.. Szerintem is, ez nem normális -.-"

13/L

2012. febr. 24. 16:34
 22/35 Eszter858585 válasza:
83%
Normalis! En 22 eves voltam, miko eloszor csokoloztam, a szuzessegemet meg a naszejszakamon veszitettem el, 26 evesen. Tudom, nem ez a trendi, megis, en is normalis vagyok...
2012. máj. 25. 01:39
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 éves vagyok, megvolt az első csókom, mégis normálisnak tartom magam... Amúgy szerintem nagyon is normálisan gondolod és egyet is értek veled.
2012. nov. 1. 20:57
 24/35 anonim válasza:
66%
Én 16 vagyok (fiú kiadásbanXDD), nekem az első csókom ott körül volt mielőtt a 15-öt töltöttem volna...Én nem vagyok egy ilyen divatember és ezért kicsit hülyén éreztem magam amiért már ilyen "korán" meg volt az első csókom, úgy voltam vele mint te...nem kell siettetni. Gratulálok, mint az előttem is mondták ritka az ilyen lány, nem kell elhamarkodni.:)
2012. dec. 24. 12:28
 25/35 Amane15 válasza:
65%

Ezzel az ég egy adta világon semmi baj. Végre egy lány aki tartja magát valamire!

Bár nem tudom ki volt aki írta h igaz tapasztalgatni azt kell, tehát ne zárd el magadtól azokat a fiukat akik esetlegesen közelednének, de nem lehet mindenki az az egy!

Szóval tapasztalni jó és hasznos, de ne várj örökké!

Ja hozzátenném hatalmas zárójelbe de érdemes elolvasni:

Lakatos Xéna... Hát látod ezek a lányok töltik meg az "ehter"-t mint te. 16 évesen 2 gyerek. Öhhh... Bocsi, de belegondoltál már akár csak egy percre is hogy mi lesz veled? Van jövőd, karriered, munkád, végzetséged amire építhetsz?( nem a 8 általánosra gondolok illetve a mai világban egy érettségi is "kevésnek" számít) Vagy te is beállsz azok közé akik a segélyekért sipákolnak?

Mert az hogy egy gyerek gyereket szüljön... Na jó még valahogy le lehet nyelni, de az hogy utána szinte természetesnek mondhatóan nem fogsz dolgozni, mert ha akarsz sem tudsz majd mert két gyerek... meg ebbe az országba nem a munkalehetőségből van a legtöbb. Vagy ha akár ketten is vagytok a munkára jelentkezve, és még a fiatalabb is te vagy akkor sem fogod megkapni a munkát, mert család illetve gyerekek mellett kötöttebb az ember és ha a másik személynek nincs gyereke automatikusan őt veszik fel, még ha idősebb is.

Szóval erről is csak annyi a véleményem, hogy itt van azoknak a jövője akik nincsenek tisztába azzal hogy mivel jár dolgozni, ha valaminek az áráért kemény heteket, esetleg hónapokat kell dolgozni,hogy egy gyereket/családot felelőségel kell tudni eltartani.

2013. jan. 7. 21:33
 26/35 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Az egyik barátnőm is sokat várt és nem bánta meg. Ugyanúgy megvolt a varázsa. Egy romantikus kis buli volt. AMÚGY SZAR VOLT AZ EGÉSZ:DDDD
2013. máj. 15. 22:24
 27/35 anonim ***** válasza:
Várjá csak!:)
2013. júl. 25. 01:01
 28/35 anonim válasza:
100%
Jó barmok vagytok. Tudom, hogy a kérdés már nem most volt, viszont annyit hadd tegyek hozzá, hogy ez a "kísérletezgetni igenis kell" meg "nem érdemes várnod az igazira" jó nagy baromság. De persze az is, hogy "ne add oda magad másnak, csak az igazira várj". Az egész nagyon egyszerű: ha valakihez vonzódsz és ez kölcsönös, és úgy alakul, akkor csókolózzatok bátran. Ha valakihez nem vonzódsz, akkor ne is engedj neki. Ennyi. Nem értem ezt miért kell túlbonyolítani. Én 18 évesen csókolóztam először, a sráccal csak egy hónapot voltam együtt, de nagyon vonzódtam hozzá. És nem bánom egy cseppet sem, bár a kapcsolatunk nem volt túl tartalmas és hosszútávú :D Lényeg a lényeg, ha úgy érzed, van olyan srác, akivel szeretnéd, és ő is szeretné, akkor miért ne? Hogy utána hosszú kapcsolat lesz-e belőle vagy sem, azt senkinél nem tudod előre megállapítani. Se annál, akit az igazinak hiszel, se annál, akit nem.
2014. febr. 8. 10:52
 29/35 anonim ***** válasza:
Barmok na persze szerintem ez maximálisan tökéletes megnyugtat hogy vannak még ien emberek 13F
2014. máj. 17. 00:55
 30/35 anonim ***** válasza:
Összekeveritek! Nem mindegy, hogy arra vár, hogy ilyen helyzetbe kerüljön végre bárkivel (tehetetlen várakozás), vagy olyan értelemben vár, hogy aki nem felel meg, azzal inkább nem teszi meg, és visszautasítja (szándékos várakozás).
2014. aug. 4. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!