16 éves vagyok és még várok az első csókra. Ez a normális nem?!
Figyelt kérdés
Manapság már mindenhol azt hallom akár már 14 évesek között is vannak olyanok akik már ennyi idősen elvesztik szűzességüket. Szerintem ez nem normális,és nem így kéne ennek lennie.Én még csókolózni sem csókolóztam.De talán így van rendjén, és egyszer majd eljön az én időm. Néha én sem látom, be de azért mégis csak így van. Velem van a baj, hogy ezt így gondolom?2011. júl. 19. 13:15
11/35 anonim válasza:
Normális bizony! Addig mindenképpen az, amíg nem görcsölsz rajta. Én sem teszem, bár azt nehéz lenne tagadnom, hogy vágyom már rá, de nem mégsem aggódok, ha esetleg az elkövetkezendő 1-2 évben sem jön össze...
21/f
13/35 anonim válasza:
tegnap 16:22 VAGYOK
igen, nem könnyű :S De ha már egyszer elvesztetted a becsületed a fúknál (mert már sokat kipróbáltál) akkor még ennél is nehezebb megtalálni azt a férfit.
14/35 anonim válasza:
még szép,hogy normális! Én is ilyen vagyok,igaz nekem is 18 évesen jött az első csók,de jobb is.nem voltam rá stresszelve.csak úgy jött.19 éves vok és még szűz,de szerintem ez így normális.Ha egyszer nem találtam meg azt az embert akivel érdemes lenne bár mit is csinálni,akkor minek csinálnám akárkivel :)
15/35 anonim válasza:
Normális.
16 évesen még ráérsz nagyon.
Mostani barátnőm 19 és velem csókolózott életében először. 1 suliba jártunk, tudnám ha hazudna :)
22/F
16/35 Szesze válasza:
Azert ha lehet ne varj sokaig, nem eri meg:)
17/35 anonim válasza:
"PogiBlanka válasza:
Tőlem megkaphatod!:DD:$
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-19 20:47"
Ki? :)
18/35 anonim válasza:
Szia! Igen persze ez normális dolog hogy 16 évesen még vársz az elő csókra:) hidd el nincs veled semmi gond:)
19/35 anonim válasza:
Én nem akarlak megbántani vagy ilyesmi de hidd el hogy nincs mire várni és most ezt őszintén mondom 17 lány vagyok nem vagyok k*rva de nem hiszem hogy ez olyan nagy dolog lenne nem kell az igazira várni azzal ráérsz még és ha nem próbálod ki hogy milyen lassan elhalad a tinédzser kor és nem lesz időt hülyeségeket elkövetni gondolj bele mit fogsz mesélni az unokáidnak nem mondom hogy az első jött mentel de tényleg felesleges várnod :)
20/35 anonim válasza:
végre egy normális ember aki jól gondolkozik.: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!