Lányok, van aki hétvégére nem várja? Én már nagyon izgulok!
Figyelt kérdés
Ki mikor tesztel? Már nagyon várom a szombatot! Sajnos decemberben volt missed ab-om,ugyhogy ez a masodik próbálkozós honapunk:)2016. ápr. 20. 08:54
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, en is szoritok!!!!😊😊 majd ird meg mizujs!!
2016. ápr. 23. 17:14
12/21 anonim válasza:
Egyenlőre nekem sem jött meg. Pénteken mellett volna de a teszten is negatívak egyenlőre :(
13/21 Kitty12345 válasza:
Még nálam sincs semmi de állandóan pisilni járok.... Nem tudom utalhat e terhességre vagy csak felfázás de meglátjuk. Legkorábban csüt tesztelek megpróbálom kibírni ha addig nem jön meg. Hajrá mindenkinek!
14/21 anonim válasza:
En is 2 óránként pisilni jarok. Este már 2x kelek fel pisilni. Nagyon remélem h annak a jele :D
15/21 Melody0529 válasza:
Nálam tegnap este óta pecsételő vérzés... Úgyhogy asszem nekem következő hónapban jön az új esély :)
16/21 A kérdező kommentje:
Én is elkiabaltam, mert megjott!!!😞 Nembaj, uj honap, uj esely!!! Csajok nektek szoritok!😊😊
2016. ápr. 24. 21:17
17/21 Kitty12345 válasza:
Lett valakinek pozi tesztje? Én holnap tesztelek. Mensi sehol viszont folyásom sincs, annak mindenképp lennie lellene?
18/21 anonim válasza:
Nekem 3 nap késés de negatív :( sok tünet, közte kellemetlennek is így ma verhetetlen voltam, csütörtökön kiderül :(
19/21 anonim válasza:
vér vételen, nem verhetetlen.. hülye teló :D
20/21 A kérdező kommentje:
Na lányok, mizujs?
2016. máj. 2. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!