Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja áprilisban?

Ki nem várja áprilisban?

Figyelt kérdés

Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.

Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)

Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)

2021. ápr. 13. 08:48
 101/134 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de jó kèrdező,gratula, csak pozitìvan. Drukkolok hogy minden rendben legyen.

L

2021. ápr. 22. 10:15
 102/134 anonim ***** válasza:

20as vagyok. Gratulálok minden + tesztelőnek! 😊

Én nem bírtam ki,ma teszteltem,de (még....remélem írhatom így) negatív. Tegnap óta elég erős hasszurkálásom,mindjárt megjön érzésem van. 🤞😬

2021. ápr. 22. 15:10
 103/134 anonim ***** válasza:
100%
Bocs...30as...elírtam😅
2021. ápr. 22. 15:11
 104/134 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!🥰

Én is drukkolok mindenkinek,akire még várat az a pozitív teszt!😊

2021. ápr. 22. 16:40
 105/134 anonim ***** válasza:

Sziasztok!! Zsé vagyok

Szívből gratulálok mindenkinek akinek pozitív lett, akinek nem, annak kitartás, sikerülni fog. Én is totál elkeseredett voltam, pedig csak pár hónap volt a "komoly" próbálkozás.

Én pont ma vagyok kereken 5 hetes, a melleim nőttek 😅😇, de ezen kívül semmi tünetem nincs. Fura is volt, uh csináltam ma egy 25ös XEpil tesztet, de hála Istennek 2perc alatt 2sötét csík lett ezen is. 29.én megyek az első ultrahangra.

Ki hogy van?? Tünetek? Ki mikor megy UH-ra??

Minden jót mindenkinek!!! 😍🙏😘

2021. ápr. 23. 08:30
 106/134 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! 1 es vagyok! En voltam UHn ma. 3,31x 2,81mm-es kis “valamit” latott a doki. Nekem csak 27en kene megjonnie de ezek alapjan mar kb 4 hetes terhes vagyok. Sajnos nehezen talalta meg huvelyi UHval. Hetfon megyek beta HCG vervetelre. Remelhetoleg minden rendben lesz. Rengeteget pisilek! Alhasi jobb oldali szurkalasokat erzek, es neha iszonyat almossag jon ram. Egyenlore ennyi tunetem van. Kivancsi lennek masokra is! Hogy vagytok? Tunetek vannek e?
2021. ápr. 23. 17:10
 107/134 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg 5 hetes vagyok, fáradtabb vagyok, a melleim jócskán megnőttek, ès mivel 4. baba a kötőszövetek is eleresztettek îgy lett egy kis pocakom.

Május3. án megyek uh ra

L.

2021. ápr. 23. 20:50
 108/134 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Hogy vagytok? Zsè voltál uh-n?
2021. ápr. 29. 19:37
 109/134 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jó olvasni a pozitív tedztelősök kommentjeit.😊

Én félek egy kicsit,mert ma volt mensi szerű görcsöm...

Nem akarom,hogy kémiai terhesség legyen!😭

Nekem a has szúrkák elmúltak,néha fáj csak. Éjszaka nem tudok aludni,nappal hulla vagyok.

A melleim megnőttek. Kicsi émelygés. Más tünetem nincs.😊

2021. ápr. 29. 22:25
 110/134 anonim ***** válasza:

Sziasztok!! Zsé vagyok

Tegnap voltam az első UH-n 5hetesen 6napisan és hatalmas örömömre volt már szívhang is és mindent rendben talált a doki. Kaptam egy rahedli papírt, vérvétel, 12uh időpontkérés, belgyógyászat, védőnő...

Hatalmas az öröm!!

Kedves utolsó, még nincs semmi veszve. Nekem sem volt semmi tünetem azon kívül, h a nemvártnál 1héttel korábban full mensi görcseim voltak meg az a bizonyos méh leszakadós érzés. A melleim sem vészesen fájnak azóta sem és nem is nőttek még hatalmasat. Azóta sincs semmi tünetem, ha nem tesztelek kb nem is tudom, h terhes vagyok. (Max abból, h nem jön meg) uh, fel a fejjel!! Higgy benne, és sikerülni fog!!! 😇

2021. ápr. 30. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!