Császárt választó hölgyek! Miért döntöttetek emellett?
Egyre több orvos teszi fel a kérdést: Hogy kíván szülni?
Félelem a szüléstől? Alak megőrzése, betegség, Gátmetszéstől való iszony?
Na most ezt a vitát nem értem.Mindenki tisztában van a császár következményeivel, ha azt választja, lelke rajta.
Mostanában divat szülésznőt is fogadni, és annak is tömni a zsebét,na persze császárnál erre nincs szükség.
Ha meg nem ez a fajta vagy, örülj neki, hogy több a császár kevesebb a munka.Úgyse vagytok szegénykéim agyonfizetve.
Én császárral szültem, magzati szívhangproblémák miatt.Olyan bunkó volt a szülésznő, hogy majdnem sírtam örömömben, amikor közölte, hogy akkor most viszlát.Pedig csendben kínlódtam, egy rossz szavam se volt.Csakhát a férjem nem tömte a zsebét.
Szia!
Megmondom őszintén,hogy SOHA nem akartam természetes úton szülni.Nagyon sokáig gyereket se,a Párom miatt vállalom be.
De csak császárral.
Ja és köszönöm,első szülésnél legtöbbször gátmetszést csinálnak,ott is vágnak,jó nem akkorát,de vágás-vágás.
És igen,félek a szüléstől és azt se szeretném,ha a Párom velem lenne.
Szenvedni tudok egyedül is.Szóval én semmiféleképpen nem szeretnék természetes úton szülni.
Remélem találni fogok olyan orvost,aki megkérdezi,hogy szeretnék szülni.
Kedves Válaszolók! Köszönöm a hasznos hozzászólásokat, valóban vannak ilyen orvosok, közeli barátok, munkatársak mesélték akik terhesek. és mind a császárt választották, mert úgy gondolják, biztonságosabb. Engem csak tapasztalt nők véleménye érdekelt volna, én szeretnék gyereket, de nagyon magas a vérnyomásom, gyógyszerekkel sem megy 150 alá, így elképzelhető, hogy császárt választok. A lényeg , hogy mind a ketten egészségesek legyünk és maradjunk is.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!