Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan anyuka, aki nem...

Van olyan anyuka, aki nem hagyta, hogy a babáját megmossák szülés után, csak letöröljék? Miért döntöttetek így?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 19:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A bababarát kórházakban nem is kérdeznek ilyet, nem fürdetik, csak letörlik a babát. Azt mondják, a magzatmázból még egy csomó hasznos anyag felszívódik a bőrén keresztül. A lányomat is csak másnap fürdették le.
2011. febr. 18. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem kérdezték, de mivel ki volt hűlve, ezért mondták, hogy szándékosan nem fürdetik. Másnapra kaptam viszont egy szép babócát... alig ismertem föl, hogy ilyen szép lett:)
2011. febr. 18. 19:37
 3/14 A kérdező kommentje:
miért, ha nem fürdetik akkor "Csúnya" ?
2011. febr. 18. 19:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem gond, ha én külön kérem majd, hogy ne dugják a csap alá, ugye?
2011. febr. 18. 19:47
 5/14 anonim ***** válasza:

A magzatmáz pár óra alatt teljesen felszívódik. Ami csúnya az a vér.

Sok helyen ha mosnak is akkor is csak a vért mossák le, de nem dörgölik, hogy a magzatmáz is lejöjjön.

Tele van vitaminnal és erősen hidratáló hatású. Nagy kincs az egy újszülött babának.

2011. febr. 18. 19:59
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Meg se kérdezik..Megfürdetik csap alatt.

S minden reggel nagyon csinosan,illatosan tolják ki a babákat.

4 gyerkőc anyukája

2011. febr. 18. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként nem dől össze a világ ha lefürdetik.

De nyugodtan szólhatsz, hogy nem szeretnéd.

De szerintem egy kis sima vizes (szappan nélküli) leöblítés jót tesz neki. Kicsit higiénikusabb.

2011. febr. 18. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Gondolom ez is kórházanként, városonként változik.

Én győri vagyok, 7 hónapja szültem, nem fürdették meg,csak letörölgették nagyjából, azért jó mázas, véres maradt. Másnap fürdették meg.

2011. febr. 18. 20:45
 9/14 anonim ***** válasza:

utolsónak:én is Győrbe szültem nálam se fürdettek kicsit véres volt a haja ami zavart mert rengeteg haja volt,de nem bántam meg hogy nem fürdették le.

Vannak népi mondák hogy a magzatmászból beszívódott illat teszi ki a babaillatot:D

2011. febr. 18. 22:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Debreceni Klinika bababarát!Hát az én lányomat lecsutakolták rendesen!
2011. febr. 19. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!