Van olyan anyuka, aki nem hagyta, hogy a babáját megmossák szülés után, csak letöröljék? Miért döntöttetek így?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 19:22
11/14 anonim válasza:
Miskolci megyeiben nekem nem fürdették, tudtommal nem szokták, de én ezt amúgy is mondtam a dokimnak.
Fura volt, fehér-véres mázasan, de még ez is jól állt a kisasszonynak :-)
Nem csúnyák magzatmázasan.
12/14 anonim válasza:
Nekem a fiamat lemosták, de igazából csak a vért. Mikor rám fektették csupa magzatmáz volt. Nem zavart, hogy lemosdatták, igazából csak a vért mosták le, tényleg. Mire mehettem érte viszont semmi nem látszott, vagy csak egy nagyon kicsit.
13/14 anonim válasza:
Nálunk szülés után kicsit megtörölgették, aztán odatették mellém. Aztán pár perc után elvitték rendesen megfürdetni, de tőlem nem kérdezte senki, hogy akarom-e, eszembe sem jutott megtiltani.
14/14 anonim válasza:
Úgy is meg lehet fürdetni,hogy a magzatmáz ne jöjjön le róla!
Az azért nem olyan nagy baj,ha a vért,a meconiumos magzatvizet lemossák a babáról.A csecsemős,ha akar,tud vigyázni a magaztmázra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!