Nem választhattam,természetes szülésre készültem,ehhez képest mindhárom császár lett.
1.harántfekvés miatt
2.leállt vajúdás közben a baba szíve
3.a két megelőző műtét miatt programozott császár
2010. ápr. 15. 10:56
2/88 szikra veronika válasza:
Kettőt szültem simán én mind a kettőnél akartam a császárt mire a szülésznőm feltett egy kérdést. Miért akarok komplett hasi műtétet? A gátseb már másnapra nem fáj míg a császár sokkal lasabban gyógyult. Én csak drukkolok nektek és mosolygok ezeken. Persze megértem azokat akiknek császárral lett mert MUSZÁLY. Deén soha nem választanám
2010. ápr. 15. 11:10
3/88 anonim válasza:
Sajna én sem választhattam(mind kettőnél természetesre készültem, császár lett belőle):
1.Magasegyenes állás(a babám tolófájás közben elfordította a fejét, így nem fért ki)-Sürgősségi császár:-)
2.Hegszétválás veszélye miatt:-(
De ha választhatnék TERMÉSZETESEN SZERETTEM VOLNA SZÜLNI!
Olyan macerás és fájdalmas a császár:-(
2010. ápr. 15. 11:13
4/88 anonim válasza:
Hát hüvely sérülése miatti félelem, a szüléstől fájdalomtól való félelem, gátmetszés, aranyér. Kb ezek miatt lett progis császár. NEM bántam meg, utána első nap rossz volt, de másnap már sétáltam, ültem stb. Nálam megkérdezte a dokim mit szeretnék. 2 eléggé gátlásos vagyok. Vannak határok nálam. Ezért választottam a császárt. 5 cm sebbel jöttem ki a műtőből 3 hónapja.
2010. ápr. 15. 12:12
5/88 anonim válasza:
Azért választottam a császárt, mert 150cm-es vagyok, relatív szűk medencével.A párom 194cm, és a babánk hozzám képest nem volt kicsi, azaz kialakult a relatív téraránytalanság.Ráadásul balra kitért koponyája volt.
Ezeken kívül gyerekkoromban volt 2 szemműtétem.
Összetett indikáció miatt jobbnak láttam a császárt.
A kisfiunk épsége miatt nem bántam meg.
2010. ápr. 15. 12:20
6/88 anonim válasza:
Jajjjjj de jó lenne,ha tőlem is megkérdeznék!Én császárt választanék!DE csak kizárólag azért,mert szívbeteg vagyok(nem súlyos),magas a vérnyomásom(gyógyszert kapok rá),és már most nagyon fulladok meg teker a szívem ezerrel,szedek Betalockot,de az sem nagyon lassítja!Kifogtam egy belgyógyászt,aki nagyon édes nő,de hüvelyi szülés párti,azt mondta,hogy meg kell előbb úgy próbálni!A nőgyógyászom szintén hüvelyi szülés párti,de nem akarom lecserélni,mert nagyon megbízom benne!!!És ne értsétek félre,egyáltalán nem félek a fájdalomtól,csak attól félek,hogy valami baj lesz a szülésnél a szívemmel és akkor,hogy lesz tovább...???
2010. ápr. 15. 14:45
7/88 anonim válasza:
Bocsi,azt nem írtam ,hogy 27 hetes vagyok,és júliusban a legnagyobb melegben szülök!!!
2010. ápr. 15. 14:46
8/88 anonim válasza:
12.12-es nek
kicsit hihetetlen az 5 cm es sebed, hogy fért ki ott a baba?
bocsi, hogy belepofátlankodtam, és nem kekeckedni akarok...
2010. ápr. 15. 15:33
9/88 anonim válasza:
12:12 pedig igaz. 5cm, kérdeztem is a dokit miért ilyen kicsi erre azt mondta hogy nem akar kaszabolni. És az a lényeg hogy kint van és magának se lesz esztétikailag csúnya.
2010. ápr. 15. 15:39
10/88 anonim válasza:
15:39-es.
na ne!
Az 5 cm-es vágást én nem fogom elhinni,hacsak nem már a varasodott sebről beszélsz,hogy az 5 cm.
Ha tényleg 5 cm akkor írd meg hol szültél és kinél?
Ha ismerem esetleg az illetőt akkor gratulálok az eljárásához!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!