Császárt választó hölgyek! Miért döntöttetek emellett?
Egyre több orvos teszi fel a kérdést: Hogy kíván szülni?
Félelem a szüléstől? Alak megőrzése, betegség, Gátmetszéstől való iszony?
"Egyre több orvos teszi fel a kérdést: Hogy kíván szülni?"
Ez az információd honnan származik?
Mi az hogy az alak megőrzése? Te nagyon kötekedni akarsz kedves kérdező, csak túl butácska vagy hozzá :)
Azt hiszed, hogy a császárosoknak a műtét előtt nem nő meg a hasuk vagy kevésbé híznak, repednek. Ha már választani kellene alak szempontjából, akkor a császár pont hogy rosszabb, mert behúzza a bőrt. Nem láttál még soha semmilyen műtéti heget?
Gátmetszéstől való iszony? Gondolod, hogy aki fél egy 2 centis bemetszéstől az fel akarja vágatni az egész hasát?!
15.33 vagyok
nekem 13 cm-es a császáros hegem, szépen begyógyult reális méretnek gondolom.
...na de nem ez volt a kérdés! :)
nekem szemészeti problémáim miatt volt császárom.
túl is hordtam a babát, fájásom sem volt egy darab sem, nem akart még kijönni, de a doki nem várt tovább...
jaj lányok!
Olvassatok már figyelmesebben,nem a kérdező írta,hogy 5cm-es volt a vágása hanem egy válaszoló.Aki azóta sem ír?????Pedíg szeretném tudni a szülészorvosa nevét,és hogy hol csinálták az ilyen szuper műtétet?!
Aki a vakbél műtétről írt:kérem szépen ne keverjük a max.3cm átmérőjű bélvastagságot egy újszülött baba min.37cm-es fejkörfogatával és min.34cm-es vállszélességével!!!!!!A bőrt nem lehet és nem is szabad a végtelenségig nyújtani,erre vannak szabályozók de nem megyek bele a szakmámba úgysem értenék sokan.
A császár a világ legnagyobb hasi műtétje,a létező összes izmot átvágják még ha bikinivonalban is megy a dolog.LEHETETLEN,HOGY 5CM-ES VOLT A VÁGÁSA ANNAK A VÁLASZOLÓNAK!!!!!
Ja igen tényleg,kedves kérdező,hol tesznek fel ilyen kérdést az orvosok?????Esetleg külföldön.
A saját füleddel hallottál ilyen kérdést,hogy hogy szeretne szülni kismama?
Na meg alakváltozás,hmmm érdekes terhesség alatti hasnövekedés az nem gond?Vagy császár után egyből hasplasztika?Esetleg szilikon a mellekbe?
Félelem a szüléstől?Hát nem ezért leszünk ANYÁK??Nem ez a dolgunk évezredek óta?Erre szoktam én azt mondani,hogy ahol bemegy ott ki is kell jönnie a gyereknek.Ha az a numera élvezet volt és vállalták a gyereket akkor szüljük is meg.
Gátmetszés?Könyörgöm,a kitolási fájások közben meg sem lehet érezni azt ahogy vágnak!Összevarrás:ezerszer jobb mintegy császáros varrat!
Betegség?na jó láttam már -6 szemüveges kismamát akit császároztak,nála oké is hiszen szemüveggel is nekiment az ajtónak!!!
Láttam asztmás kismamát akit császároztak bár jobb let volna ha szül mert a műtét után iszonyatosan befulladt és folyamatosan nyomattuk bele a szeroidos infúziókat.
Nem akarok vitázni,mindenesetre nagyon szomorú,hogy az élet legtermészetesebb dolga a szülés már business szinten megy,és kívánságlista alapján lehet dönteni,és most már egyes kismamák is Istent játszanak,mert beleszólnak a természet rendjébe.
Remélem nálunk a kórházban soha nem fog ilyen kívánság előfordulni,de majd odafigyelek a jelekre.Ki tudja?
egy szülésznő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!