Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárt választó hölgyek!...

Császárt választó hölgyek! Miért döntöttetek emellett?

Figyelt kérdés

Egyre több orvos teszi fel a kérdést: Hogy kíván szülni?

Félelem a szüléstől? Alak megőrzése, betegség, Gátmetszéstől való iszony?

2010. ápr. 15. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
37%
Erre én is kiváncsi vagyok :)
2010. ápr. 15. 16:24
 12/88 anonim ***** válasza:
60%

"Egyre több orvos teszi fel a kérdést: Hogy kíván szülni?"

Ez az információd honnan származik?

2010. ápr. 15. 21:14
 13/88 anonim ***** válasza:
73%
5 cm????És mekkora volt a babád fejszélessége,6 cm?Nem viccelődni akarok,de hát ha ennél nagyobb volt,akkor hogyan szedték ki?Mert így ez elég irreálisnak tűnik...Én mondjuk természetesen szültem,így fogalmam sincs,hogy mekkora a vágás császárnál,de gondolom ennél azért biztosan nagyobb...
2010. ápr. 15. 21:17
 14/88 anonim ***** válasza:
59%

Mi az hogy az alak megőrzése? Te nagyon kötekedni akarsz kedves kérdező, csak túl butácska vagy hozzá :)

Azt hiszed, hogy a császárosoknak a műtét előtt nem nő meg a hasuk vagy kevésbé híznak, repednek. Ha már választani kellene alak szempontjából, akkor a császár pont hogy rosszabb, mert behúzza a bőrt. Nem láttál még soha semmilyen műtéti heget?

Gátmetszéstől való iszony? Gondolod, hogy aki fél egy 2 centis bemetszéstől az fel akarja vágatni az egész hasát?!

2010. ápr. 15. 21:25
 15/88 anonim ***** válasza:
100%

15.33 vagyok

nekem 13 cm-es a császáros hegem, szépen begyógyult reális méretnek gondolom.

...na de nem ez volt a kérdés! :)

nekem szemészeti problémáim miatt volt császárom.

túl is hordtam a babát, fájásom sem volt egy darab sem, nem akart még kijönni, de a doki nem várt tovább...

2010. ápr. 15. 21:31
 16/88 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok a másik válaszoló helyett nyilatkozni, de a műtéti hegét csak napokkal később láthatta teljes hosszában és addigra lehet, hogy tényleg csak 5 centi volt. Nekem legalábbis nagyon összement, ahogy húzódott vissza a hasam.
2010. ápr. 15. 21:34
 17/88 anonim ***** válasza:
78%
12:12-es válaszolónak üzenem, hogy császárral szültem (bár nem szándékosan) és jegelni kellett utána hetekig az aranyerem, mert a műtéti vagdosás miatt megváltozik a keringés odalent.
2010. ápr. 15. 21:46
 18/88 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tudom hogy tényleg 5 centis e a vágása a kérdezőnek, de itt írta valaki hogy akkor mekkora volt a feje 6 centi?? A bőr olyan hihetetlenül rugalmas, hogy azt elképzelni sem lehet! Nekem a vakbél hegem 5 centis, sürgősséggel mütöttek, perforált a vakbelem és azt mondta az orvos hogy kipakoltak és jól megnézték nem e lett komolyabb baj. Erre én megkérdeztem meglepődve, hogy ezen a pici lyukon???? A doki azt mondta, majdhogy foci labda nagyra kihuzták a bőröm! Azt az 5 centis vágást!!! Szóval én el tudom képzelni hogy ki tudnak venni egy babát is...
2010. ápr. 15. 21:49
 19/88 anonim ***** válasza:
86%
nekem azért lett (sajna)császár,mert elment a vizem a 37.héten és se fájás,se tágulás...ráadásul a picim szívhangjára is azt mondták,h nem tetszik nekik így maradt a császár!végig természetes,apás,gátvédelmes szülésre készültünk!Ember tervez Isten végez!azóta gyönyörüen megyógyult a hasam(és nem 5cm-is a vágás),szinte alig látszik!
2010. ápr. 15. 23:24
 20/88 anonim ***** válasza:
68%

jaj lányok!

Olvassatok már figyelmesebben,nem a kérdező írta,hogy 5cm-es volt a vágása hanem egy válaszoló.Aki azóta sem ír?????Pedíg szeretném tudni a szülészorvosa nevét,és hogy hol csinálták az ilyen szuper műtétet?!

Aki a vakbél műtétről írt:kérem szépen ne keverjük a max.3cm átmérőjű bélvastagságot egy újszülött baba min.37cm-es fejkörfogatával és min.34cm-es vállszélességével!!!!!!A bőrt nem lehet és nem is szabad a végtelenségig nyújtani,erre vannak szabályozók de nem megyek bele a szakmámba úgysem értenék sokan.

A császár a világ legnagyobb hasi műtétje,a létező összes izmot átvágják még ha bikinivonalban is megy a dolog.LEHETETLEN,HOGY 5CM-ES VOLT A VÁGÁSA ANNAK A VÁLASZOLÓNAK!!!!!

Ja igen tényleg,kedves kérdező,hol tesznek fel ilyen kérdést az orvosok?????Esetleg külföldön.

A saját füleddel hallottál ilyen kérdést,hogy hogy szeretne szülni kismama?

Na meg alakváltozás,hmmm érdekes terhesség alatti hasnövekedés az nem gond?Vagy császár után egyből hasplasztika?Esetleg szilikon a mellekbe?

Félelem a szüléstől?Hát nem ezért leszünk ANYÁK??Nem ez a dolgunk évezredek óta?Erre szoktam én azt mondani,hogy ahol bemegy ott ki is kell jönnie a gyereknek.Ha az a numera élvezet volt és vállalták a gyereket akkor szüljük is meg.

Gátmetszés?Könyörgöm,a kitolási fájások közben meg sem lehet érezni azt ahogy vágnak!Összevarrás:ezerszer jobb mintegy császáros varrat!

Betegség?na jó láttam már -6 szemüveges kismamát akit császároztak,nála oké is hiszen szemüveggel is nekiment az ajtónak!!!

Láttam asztmás kismamát akit császároztak bár jobb let volna ha szül mert a műtét után iszonyatosan befulladt és folyamatosan nyomattuk bele a szeroidos infúziókat.

Nem akarok vitázni,mindenesetre nagyon szomorú,hogy az élet legtermészetesebb dolga a szülés már business szinten megy,és kívánságlista alapján lehet dönteni,és most már egyes kismamák is Istent játszanak,mert beleszólnak a természet rendjébe.

Remélem nálunk a kórházban soha nem fog ilyen kívánság előfordulni,de majd odafigyelek a jelekre.Ki tudja?

egy szülésznő...

2010. ápr. 16. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!