Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárt választó hölgyek!...

Császárt választó hölgyek! Miért döntöttetek emellett?

Figyelt kérdés

Egyre több orvos teszi fel a kérdést: Hogy kíván szülni?

Félelem a szüléstől? Alak megőrzése, betegség, Gátmetszéstől való iszony?

2010. ápr. 15. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
73%
Én vagyok az 5 cm, Tény hogy csak varrat szedésné láttam, Sote-n szültem. 2éve. A bőrt tudják húzni addig hogy ki préseljék a gyereket.
2010. ápr. 16. 08:05
 22/88 anonim ***** válasza:
85%
Mellettem fekvőnek is kb 5 cm lett. Aranyér se lett, és azóta lapos a hasam csík nélkül.
2010. ápr. 16. 08:06
 23/88 anonim ***** válasza:
47%
Amerikában bizonyos államokban igenis megkérdik hogy akarsz szülni, illetve akarsz e szoptatni. Kár hogy itt nincs beleszólása az anyának.
2010. ápr. 16. 08:10
 24/88 anonim ***** válasza:
57%
Nem vágják az izmot hanem tépik.
2010. ápr. 16. 08:11
 25/88 anonim ***** válasza:
48%
Miért kell kiakadni kedves szülésznő?
2010. ápr. 16. 08:21
 26/88 anonim ***** válasza:
54%

A szülésznő vagyok,kérlek add meg az orvosod telefonszámát,hogy én tudatlan szülésznő képben legyek az 5 cm-es varrattal ahol persze nem vágják hanem tépik az izmokat.Igazad van,biztosan hiányoztam ezekről az előadásokról amikor a császármetszést tanították és tuti kevés a tapasztalatom a 13 éves szülőszobai és császár műtős gyakorlatommal.

Egyébként az ilyen tudálékos,"ki ha én nem" embereken,mint Te mindíg kiakadok.

2010. ápr. 16. 10:08
 27/88 anonim ***** válasza:
37%
Szülésznő ismét:SoteI vagy SoteII ?
2010. ápr. 16. 10:13
 28/88 anonim ***** válasza:
71%

Kedves szülésznő!

A te írásaidból sugárzik a tudálékosság és a "ki ha én nem" stílus!!! Eléggé sértő hangnemben hordod le TE mint tanult szülésznő a tudatlan kismamát! Hát nem szülnék a kezeid között az biztos!

Egyébként meg nem a kérdezőt kell lehurrogni amiért igenis sok orvos megkérdezi hogy akar szülni a kismama!

Én se vagyok császárpárti, biztosan nem választanám szándékosan a császárt, de van aki igen! A véleményemet elmondhatom de úgy gondolom ítélkezni nincs jogom senki felett, HA SZÜLÉSZNŐ VAGYOK HA NEM!!

2010. ápr. 16. 11:12
 29/88 anonim ***** válasza:
58%

Hát igen utolsó leírtad a lényeget:tudatlan kismamák....összehozni nagyon könnyű egy gyereket,de utána fogalma sincs sok kismamának arról,hogy mi zajlik a pocakjában.A császár-szülés közötti különbségekkel sincsenek tisztában.Szomorú.

Egy másik szülésznő írt ilyen választ egy szintén császáros kérdésnél,én is csak ismételni tudom,hogy szégyeljék magukat de nagyon akik egy problémamentes terhesség után császárral akarnak szülni.

Én vagyok a tudálékos?Hát én dicsekedem az 5 cm-es vágásommal?Én bizonygatom,hogy a császárosnak húúú de mennyire jó?

Meg,hogy Amerikában lehet kérni,nálunk kár,hogy nincs beleszólása a kismamának?

De,hogyne nemsokára sok szülészeten ki lesz akasztva egy lista,hogy "Kedves Kismamák! Bőséges ajánlataink közül válogathat most akciós áron,császármetszés a fájdalom ellen,nem lesz sem aranyér sem szexuális probléma,miniatűr vágással bikinivonalban.

Ha megrendeli különleges ajánlatunkat,ingyen kap a császár mellé hasplasztikát és mellfelvarrást.Garantáltan úgy távozik majd osztályunkról,mintha sose lett volna várandós"

Kérem a lepontozásokat:))

2010. ápr. 16. 11:33
 30/88 anonim ***** válasza:
51%

Hajrá Szülésznéni!!:-)))

Nyilván többet tud a szülésről és császárokról mint Ti,tehát hiába is próbálkoztok...én nem űzném el a helyetekben az oldalról,lehet egyszer még ő fog valamelyikőtöknek segíteni...

2010. ápr. 16. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!