Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárt választó hölgyek!...

Császárt választó hölgyek! Miért döntöttetek emellett?

Figyelt kérdés

Egyre több orvos teszi fel a kérdést: Hogy kíván szülni?

Félelem a szüléstől? Alak megőrzése, betegség, Gátmetszéstől való iszony?

2010. ápr. 15. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
53%

Hát nem tudom kedves szülésznéni, de visszább kéne fogni a lovakat!!! Egy kicsit szerintem túl van lőve már ez a téma.

Aki azzal szül nem mindenkinek kell utána has plasztika meg mellínplántatum. És igenis legyen beleszólása az anyának a szülésbe meg mi egymásba. És nem dicsekedtem a varratommal csak elmondtam. A tépésről pedig már egy ideje hallottam kórházakban ezt az eljárást. Hogy ne sérüljön a has és az izom réteg. De persze ön erről többet tud biztos és nem akarom megkérdőjelezni a tudását.

2010. ápr. 16. 11:46
 32/88 anonim ***** válasza:
71%

ITT NEM ELŰZÉSRŐL VAN SZÓ KÖNYÖRGÖM!!! De tök mindegy hogy szülésznő vagy sem azért fogja már vissza magát egy kicsit!

Írtam az előbb hogy én sem választanék szándékosan császárt, és bárki véleményét meghallgatom, azét is aki azt választaná,anélkül hogy lehordanám, kioktatnám és elítélném érte!

Egyébként meg igen egy szülésznőnek az a dolga hogy felvilágosítást adjon a kismamáknak, de nem mindegy hogyan! Ebben a beképzelt pöffeszkedő stílusban pont az ellenkezőjét éri el mint amit szeretne, mert az összes olyan kismama aki a császárt választaná védekezni kezd, mert ettől a stílustól kinyílik a bicska a zsebbe még úgy is hogy egyetértek pár dologban a szülésznővel!!!

2010. ápr. 16. 11:50
 33/88 anonim ***** válasza:
52%

Még annyit hogy csak abba a kórházba nem kerüljek ahol ön dolgozik.

Szebb jövőt és napot mindenkinek.

2010. ápr. 16. 12:04
 34/88 anonim ***** válasza:
74%

Jaj, hagyjuk már ezt a természet rendjét! Aki ilyen baromságokat ír, az ügye soha nem fog semmilyen gyógyszert beszedni? Soha nem lesz semmilyen műtétje? A gyerekét is inkább hagyja meghalni a műtőasztalon, ha a fejére esik egy fa, mert nem akar közbeavatkozni. Ugyanmár.

Én is természetes szülés párti vagyok, de csak magamra nézve, mert tudom, hogy milyen rossz volt egy napos vajúdás után a császár és utána milyen nehéz a felépülés. Most is terhes vagyok és reménykedem, hogy a kis korkülönbség ellenére sikerül majd a hüvelyi szülés. Ettől függetlenül fel nem foghatom, hogy miért baj az, ha valaki császárt akar és kinek mi köze hozzá?!

Egyébként nekem nem volt fogadott szülésznőm, ráadásul front alatt szültem és levegőt venni nem volt ideje szegénynek, így is nagyon kedves és alapos volt. Amikor a végén lezuhant a baba szívhangja, láttam rajta, hogy csalódott. Utána többször találkoztunk az osztályon és sosem éreztette velem, hogy lenézne amiatt, mert nem sikerült hüvelyi úton szülni. A programozott császárosokkal ugyanilyen rendesek voltak!

2010. ápr. 16. 13:13
 35/88 anonim ***** válasza:
48%

Eolvastam a hozzászólásokat, és már vártam mikor csap át vitába a téma.

Vannak kismamák, akik nem tehetnek róla császár lett, és mégis úgy érzik őket akarja bántani, akik ellene van a császárnak. NEM! Ha kell, akkor kell.

Vannak akik szerint viszont szőrnyű, hogy a mi elmaradt országunkban nem lehet választani. Nem gondolkodtak el azon, hogy talán ennek is megvan az oka? És ráadásul Amerikával példát hozni??? Ugyan már. Sajnos elég sok mindent rosszul csinálnak, és ha esetleg belegondolsz, ráadásul miattuk tartunk ott ahol vagyunk.

Ha valaki nem meri bevállalni a szülést, ne vállaljon gyereket. Sokkal nagyobb fájdalmak is érhetik az életben.

Ja, és szabad engem is lepontozni úgysem érdekel. Gyerekes bosszú:)

2010. ápr. 16. 14:00
 36/88 anonim ***** válasza:
79%

"Ha valaki nem meri bevállalni a szülést, ne vállaljon gyereket."

Ezt ügye te sem gondoltad komolyan?! Azt hiszed, hogy ettől lesz valaki alkalmas az anyaságra?

2010. ápr. 16. 14:04
 37/88 anonim ***** válasza:
26%

12:04-nek:

Pedig lehet hogy abba a kórházba leszel anyám és az a legkeményebb az egészben,hogy még tudni sem fogod,hogy ő az vagy sem és olyan halál kussban leszel,mintha ott sem lennél,mert gondolom csak itt nagy a szád,név nélkül:-)

2010. ápr. 16. 15:16
 38/88 anonim ***** válasza:
85%
Bár, nem a 12:04-es vagyok, de ez az előző undorító egy hozzászólás. Egy szülő nő kiszolgáltatottságával példálozni, minősíthetetlen vagy.
2010. ápr. 16. 15:19
 39/88 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagyok az a kussban lévő ember, ha valami nem tetszik akkor kimondom. De egyébként miért engem kellett kiszúrni magának? Ti sem vagytok nagyobb emberek mint mi. Csak önön kívül vannak normális hozzáállású szülésznők is.
2010. ápr. 16. 15:24
 40/88 anonim ***** válasza:
57%

Most írok ehhez a kérdéshez utoljára, (bocsánat kedves kérdező), kedves szülésznő! Majd akkor akadj így ki egy hozzászóláshoz, ha meglesz az orvosi diplomád! Kisanyám.

Ki tudja lehet hogy a mostani kis mamik is itt vannak ebben a kérdésben. BB

2010. ápr. 16. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!