Miért akadnak ki az emberek a császármetszésen?
Sziasztok!
Tervezett császármetszéssel fogok szülni az én kérésemre. A párom teljes mértékben támogat, a családjainknak sincsen problémája ezzel, de vannak ismerősök akik feszegetik a témát. (Alapvetően senkinek nem kötném az orrára.)
Ha megtudják, hogy császárom lesz, akkor kiakadnak, mert hogy az milyen már...
Rendkívül alacsony a fájdalom küszöböm, görcsbe rándulok az egésztől, teljesen ráparázok a dologra. Vagyis így, császármetszéssel nem. Sokkal nyugodtabb és boldogabb a babavárásom így.
(Egyébként sem biztos, hogy lehetne természetes szülésem, és egy plusz trauma lenne, ha valami csoda folytán rákészülök a természetesre, majd mégse szülhetek akként.)
Most komolyan, mi a baj ezzel? Ettől szar anya lennék?
Tudom nem kéne foglalkoznom az emberek véleményével, de már sok.. meg azért így a vége felé minden hallgatnék csak ezt nem.
Rinnette,62-es szívemből szóltatok!
Csak olvasok itt és hol mosolygok hol elképedek.Teljesen egyetértek veletek!!!!!!
Kérdező nagyon jól tudta hogy egy provokatív témát dob fel.
Ugysem fogod,fogjuk tudni meggyőzni,mert MÁSKÉPPEN gondolkozik.
"Na,aki meg agyturkasz jóváhagyásával nem szül vaginalisan,annak lehet előbb kellett volna gondolkodni,Lehetőleg diligyogyszert szedetni vele,ha még akkor is fobiaja van,irany Lipótmező,nem a szülészet."
Rinette, most bizonyítottad be a végtelen egyszerűségedet! Ne haragudj, én egyáltalán nem vagyok császárpárti, de ez kiütötte a biztosítékot! Hogy jössz ahhoz, hogy egy ember fölött ítélkezz?! Vagy azért, mert általad nem ismert okokból van egy fóbiás betegsége, akkor tilos anyának is lennie?! Hihetelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!