Szerintetek? Röhej hogy ha kiírsz egy kérdést mindig akadnak olyanok akik beléd kötnek.
Van valami abban, amit az első ír.
Ma volt egy kérdés, amiben többen nem értetünk együtt a kérdezővel. Hát végül megemlítette Isten szép nagy állatkertjét, meg hogy mennyire megkeseredettek vagyunk. Holott az Ő hozzáállása volt maximálisan negatív.
Ha meg provokatív kérdést írsz ki, ne is számíts másra.
Garantál a támadás, ha a gyerek fegyelmezése, az abortusz, a természetes szülés, a hosszú szoptatás kerül terítékre.
Az a vicces, hogy szerintem ezt a kérdést is "az a bizonyos kérdés" kiírója tette fel.
Nem gondoljátok, kedves első és második?
Igen én tettem fel és gondoltam hogy ti is megtaláljátok.De egyébként pont ti miattatok írtam ki,ti kezdtetek el támadni.És nem értem ha valaki feltesz egy kérdést akkor miért kell belekeverni a gyerekét?????
De mások válaszaira lennék kíváncsi,ha nem bánjátok.Köszi
2. vagyok!
Bocs, de én más kérdésre gondoltam. Abban nem volt gyerek. Mi volt a kérdésed? Belinkelnéd?
szerintem nem rohej! engem mar idegesitenek a hulye kerdesek,amiket naponta megkerdeznek 5-en minimum! ahelyett,hogy beirnak az itteni keresobe es kidobna nekik 200 ugyanolyan kerdest,amire valaszt varnak!!!
nem tudom a te kerdesedbe mi volt,de engem kifejezetten zavarnak a szexeltem a pasimmal-terhes lehetek? es az ehhez hasonlo buta kerdesek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!