Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Néhány tanár mért akadnak...

Néhány tanár mért akadnak fenn ilyesmniken?

Figyelt kérdés

Egyiknap úgy mentem suliba, hogy telekötöztem magam cipőfűzőkkel... aztán rengeteg tanár csak megmosolygott a folyosón, mert tudják hogy szeretek furán öltözködni...

De aztán 4. órán a földrajz tanár(a narancssárga műkörmével nemtudom, hogy mért oltogat) rámszólt elég bunkó módon hogy vegyem le azonnal a cipőfűzöket..én meg kivettem a cipőmből is, merthát aztmondta, hogy vegyem le magamról za összeset... erre annyira felhánorodott, hogy az igazgatóhoz akart vinni..végül megúsztam egy szaktanárival.

Nem értem ezt a nőt, de tényleg. Nincs jobb dolga? Múltkor is megszólta a rikító citromsárga harisnyámat... most itt ülök, és nézem a házirendet, de nincs ilyen benne hogy nem hordhatok cipőfűzőt a lábamon, derekamon, karomon, nyakamon, hajamban, övemen ...

2010. nov. 24. 20:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Bocsánat eléggé elgépeltem a kérdést... *Néhány tanár mért akad fenn ilyesmiken?

Sajnálom tényleg, de már nagyon fáradt vagyok, és fáj a fejem

2010. nov. 24. 20:38
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

uristen.:D

szerintem azért mert egy betokosodott agyú idegbajos p*csa:)

kérdezd meg ofődet vagy valamilyen tanárt,hogy ehhez volt-e joga...bár sokra nem mész vele.szerintem khúzni már nem fogják a szaktanárit.

2010. nov. 24. 20:39
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Nyers leszek: Mert dákóslukkoló f@szfejek...

17/F

2010. nov. 24. 20:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, majd megkérdezek pár tanárt..de szerintem azt fogják mondani hogy inkább húzzam meg magam békésen...
2010. nov. 24. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

nem lehet, h szimplán pikkel rád vmiért?

sztem meg mindenki öltözködjön úgy, ahogy akar! ez is az önkifejezés egy módja.

15L

2010. nov. 24. 20:44
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
idősebb a tanár vagy fiatalabb?
2010. nov. 24. 20:47
 7/15 A kérdező kommentje:
szerintem olyan 35-40 között lehet... Köszönöm a válaszolóknak:) felvidítottatok
2010. nov. 24. 20:50
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

akkor végképp nem értem.ennyi idősen nem kellene ennyire idiótának lenni...

de ne érdekeljen...amúgy mit írt be szaktanáriként?[szóval milyen okkal,mit írt?]

2010. nov. 24. 20:54
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Tisztelt Szülők! Lányukat szaktanári figyelmeztetésben részesítem, mert cipőfűzőket hord.

nemár.. ez nem lehet komoly. =)

16/L

2010. nov. 24. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Az iskolai házirend csupán annyit ír elő, hogy a társadalmi normától eltérő öltözködési formát nem viselhetsz az iskolában.

Erre általános iskolában még figyelnek, de gimnáziumban, már fejlődő öntudattal, úgysem tudnak mit kezdeni veled.

Ne érdekeljen, az a fontos, hogy te így érzed jól magadat :)

2010. nov. 24. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!