Néhány tanár mért akadnak fenn ilyesmniken?
Egyiknap úgy mentem suliba, hogy telekötöztem magam cipőfűzőkkel... aztán rengeteg tanár csak megmosolygott a folyosón, mert tudják hogy szeretek furán öltözködni...
De aztán 4. órán a földrajz tanár(a narancssárga műkörmével nemtudom, hogy mért oltogat) rámszólt elég bunkó módon hogy vegyem le azonnal a cipőfűzöket..én meg kivettem a cipőmből is, merthát aztmondta, hogy vegyem le magamról za összeset... erre annyira felhánorodott, hogy az igazgatóhoz akart vinni..végül megúsztam egy szaktanárival.
Nem értem ezt a nőt, de tényleg. Nincs jobb dolga? Múltkor is megszólta a rikító citromsárga harisnyámat... most itt ülök, és nézem a házirendet, de nincs ilyen benne hogy nem hordhatok cipőfűzőt a lábamon, derekamon, karomon, nyakamon, hajamban, övemen ...
Bocsánat eléggé elgépeltem a kérdést... *Néhány tanár mért akad fenn ilyesmiken?
Sajnálom tényleg, de már nagyon fáradt vagyok, és fáj a fejem
uristen.:D
szerintem azért mert egy betokosodott agyú idegbajos p*csa:)
kérdezd meg ofődet vagy valamilyen tanárt,hogy ehhez volt-e joga...bár sokra nem mész vele.szerintem khúzni már nem fogják a szaktanárit.
Nyers leszek: Mert dákóslukkoló f@szfejek...
17/F
nem lehet, h szimplán pikkel rád vmiért?
sztem meg mindenki öltözködjön úgy, ahogy akar! ez is az önkifejezés egy módja.
15L
akkor végképp nem értem.ennyi idősen nem kellene ennyire idiótának lenni...
de ne érdekeljen...amúgy mit írt be szaktanáriként?[szóval milyen okkal,mit írt?]
Tisztelt Szülők! Lányukat szaktanári figyelmeztetésben részesítem, mert cipőfűzőket hord.
nemár.. ez nem lehet komoly. =)
16/L
Az iskolai házirend csupán annyit ír elő, hogy a társadalmi normától eltérő öltözködési formát nem viselhetsz az iskolában.
Erre általános iskolában még figyelnek, de gimnáziumban, már fejlődő öntudattal, úgysem tudnak mit kezdeni veled.
Ne érdekeljen, az a fontos, hogy te így érzed jól magadat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!