Túlreagálom? Szerintem nem taníthatna így egy tanár.
Írnunk kellett egy történetet németórára. Nekem nagyon jó lett, nagybátyám, aki némettanár átnézte, nyelvtanilag helyes volt, osztálytársaimnak is tetszett, pedig sose jó nekik semmi, amit én csinálok. Az volt az egy gond vele, hogy egy oldalas volt(A4). A némettanárunk szörnyen bunkó. Ha valaki ír valami hülyeséget, felolvassa hangosan, névvel, és megjegyzéseket is tesz. Körbemutogatta ezeket a fogalmazásokat is, hogy melyikre hányast adna. Az enyémre azt mondta, hogy el se olvasná, rávágná az egyest, ha jó a kedve talán kettest. Rá is írta, visszaadta. Én kikéredzkedtem mosdóba, elmentem sírni, mert nagyon megbántott, mert a történet mellé egy kínos hülyeségemet is felidézte, az osztály meg szépen kiröhögött. A fogalmazást nyomtattam, a lapot belegyűrtem a zsebembe. A WC-ben elkezdtem bőgni, de a másik némettanárnő meghallott, megkérdezte mi a bajom. Megmutattam neki a történetet, elolvasta és megígérte, hogy beszélni fog az én tanárommal. Beszélt is, most még jobban csesztet a tanárom. Mit csináljak? Szülőket nem nagyon akarom belevonni és nem merek beszólni a tanárnak.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!