Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Igazam van, vagy csak túlreagá...

Igazam van, vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm folyamatosan engem piszkál, meg (nem csak engem, hanem mindenkit) kifiguráz, ráadásul úgy hogy annak semmi köze nincs a valósághoz, meg azért is folyton cukkol mert van egy lány akivel ő nem jön ki jól(semmi oka sincs rá), én meg nem akarom hogy egyedül maradjon, mert tudom milyen szar érzés ha senkit sem érdekelsz, meg nincs barátod, és akor olyat mond hogy szerelmes vagyok belé meg ilyenek...Igazam van ha azt gondolom hogy nincs igaza(xD szép mondat lett...), és hogy idegesítő amit csinál?És miért csinálja?

13/L

2011. febr. 26. 07:58
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
b@szd orba hogy ebredjem fel az almabol, az ilyen nem baratno, hanem egy kis elkenyesztetett pics@
2011. febr. 26. 08:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Amikor olyan helyzet jön, hogy sokan látják, és beszól valakinek valamit, Te is cukkold egy kicsit, de úgy, hogy mindenki szakadjon a röhögéstől és emlékezzen rá (a barátnőd). Valószínű "örihari" lesz belőle, de ha észreveszi, hogy nem foglalkozol vele, majd megbékél. És legalább észhez tér egy kicsit. A "cukkolást" előre is kitalálhatod :)

Saját tapasztalat alapján

15/l

2011. febr. 26. 14:51
 3/5 anonim válasza:
Szólj be neki. Pl.:" Azt hiszed te tökéletes vagy? Talán neked tetszik xy (fiú) azért cukkolsz! Azért mert te nem bírsz valakit, én még bírhatom. Nem mondhatod meg kivel barátkozzak! Állítsd le magad! Ne kritizálj! Neked se tetszene ha egyfolytában piszkálnálak. Ha nem tetszik valami ellehet innen húzni!" Én például ezt tenném a helyedbe. Lehet hogy nagy a pofám, de kiállnék magamért.
2011. márc. 1. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
végülis igazad van,de ha a legjobb barátnőd,akkor ezt vele beszéld meg,mert rád lehet,hogy hallgatni fog és abbahagyja...de amúgy szerintem csak viccből csinálja
2012. jan. 21. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából már rendeződött magától, meg néhányszor visszaszóltam, néha beszálltam (a saját magam szivatásába). Azért köszönöm a válaszod:)
2012. jan. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!