Igazam van, vagy csak túlreagálom?
A legjobb barátnőm folyamatosan engem piszkál, meg (nem csak engem, hanem mindenkit) kifiguráz, ráadásul úgy hogy annak semmi köze nincs a valósághoz, meg azért is folyton cukkol mert van egy lány akivel ő nem jön ki jól(semmi oka sincs rá), én meg nem akarom hogy egyedül maradjon, mert tudom milyen szar érzés ha senkit sem érdekelsz, meg nincs barátod, és akor olyat mond hogy szerelmes vagyok belé meg ilyenek...Igazam van ha azt gondolom hogy nincs igaza(xD szép mondat lett...), és hogy idegesítő amit csinál?És miért csinálja?
13/L
Amikor olyan helyzet jön, hogy sokan látják, és beszól valakinek valamit, Te is cukkold egy kicsit, de úgy, hogy mindenki szakadjon a röhögéstől és emlékezzen rá (a barátnőd). Valószínű "örihari" lesz belőle, de ha észreveszi, hogy nem foglalkozol vele, majd megbékél. És legalább észhez tér egy kicsit. A "cukkolást" előre is kitalálhatod :)
Saját tapasztalat alapján
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!