Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy igazam van?
Figyelt kérdés
Barátommal 1 éve vagyunk együtt.Most érettségizik a héten és állítólag nem ér rám a héten ,mert tanul rá,meg de sok a dolga..És én a hétvégén nem voltam itthon,de mikor hazajöttem átmentem hozzá 10 perce,mikor a haverja felhívta(aki az oszttársa)hogy kimennek-e városba meg találkozna-e,persze a drágám belement én meg ezt még elnéztem,persze nagyon rosszul esett,hogy a barátjával elment,nekem meg annyit nem mondott volna,hogy ráér maradjak még.Ez tegnap előtt volt.Tegnap meg mentem este8kor a városban,hogy átvegyem a megrendelt felsőm,erre ki jön velem szembe a haverjával?.És odajönnek köszön megölel,csók puszi... én meg mondom neki,de ráérsz. Annyira rosszul esett,hogy majdnem ott bőgtem el magam.Én reagálom túl,vagy most mi van?2011. máj. 3. 11:53
1/10 A kérdező kommentje:
ja és úgy ézem elszállt a bizalmam 30%-a és csalódtam benne,jogos?
2011. máj. 3. 11:54
2/10 Rendesfiú/19 válasza:
Csak szüksége van egy kis levegőre. Te érzékenyebb vagy, mint ő, neked nagyobb szükséged van arra ,hogy vele legyél, mintsem fordítva.
De biztosan szeret, csak térre van szüksége.
3/10 anonim válasza:
Nem kell elszállnia a bizalmadnak...Az én barátom is most érettségizik( mi is egy éve vayunk együtt) És mi sem nagyon találkoznk, a haverjai mégis ottalszanak nála. Engem ez nem zavar, hiszen úgy is megint sokat leszünk együtt, ha lemegy az érettségi para. Nyugodj meg, nem kell hisztizni emiatt:)))
4/10 A kérdező kommentje:
persze én megértem,hogy most velük szeretne lenni,de akkor mondja meg,hogy most ez meg az van ,mert akkor nem ér meglepetés és akkor nem hisztiznék:D:/
2011. máj. 3. 12:05
5/10 anonim válasza:
Ha a haverja is érettségizik, akkor érthető, hogy egy vele egy cipőben járó sráccal beszéli meg a dolgait, most épp. Részben neked is igazad van, szerintem nekem is rosszul esne, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeret. Én sem találkozom a héten barátommal, mert ő is érettségizik, pedig ő is ugyanúgy eljár focizni....
6/10 anonim válasza:
túlreagálod. egy hét nem a világ.
7/10 A kérdező kommentje:
most nem arról van szó,hogy egy hét,mert persze kibírom..olvasgass még egy kicsit..
2011. máj. 3. 12:27
8/10 anonim válasza:
Nekem is rosszul esne, de ha átgondolod higgadtan, akkor ezt a hetet elnézed neki. Az meg normális, hogy nem beszéli meg veled. Egy-két hét múlva normálisan megtudjátok beszélni. Ne aggódj:)
9/10 anonim válasza:
Nekem is rosszul esne. Viszont addig nincs ok az aggodalomra, amíg nem lányokkal látod sétálgatni.
10/10 A kérdező kommentje:
jaa erre utólag én is gondoltam:D nem parázok már,amíg nem csajjal van:)
2011. máj. 4. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!