Ki a példaképed? (szülő/sztár/tanár stb. )
Amikor versenyzek, edzek a: bátyám mert mindig nyerni akart küzdött és jó is volt.
Az életbe az: Apukám. Hasonlítok is rá életfelfogásban és gondolkodásban, mozgásban, ízlésben mindenben:). Azért ő mert ő neki vannak céljai tudja miért él és nagyon rendes ember.
Meg egy kicsit Till Lindemann is mert tehetséges úszó volt erős, magas, és tud élni. Kemény hangja van és jó énekes is.
Lehet, hogy hülyének néztek, mert kitalált karakter, de a 21st century breakdown főszereplője, Gloria nagyon megfogott. Hinni akar valamiben, és kitartóan keresi.
13L
Nincs példaképem.
Vagy talán egy kicsit Hien. Azért mert azt a 2 dolgot akarja egyszerre, amit én is, de neki legalább az egyik már meg van. [fogorvos akar lenni, és énekesnő. Én is ezt akarom, csak én gyerekorvos, nem fogorvos szeretnék lenni, + énekesnő :DD]
14/L
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:04 vagyok
mert jó ember :)
James Hetfield.
Mert 20-on éves korában elérte azt amire mindig is vágyott.Pedig sok olyan dolog történt vele ami miatt feladhatta volna a küzdelmet...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!