Miért van az, hogy akik jártak egy éves korig fejlődésneurológiára kontrollra és nem találtak eltérést azok később sokkal nagyobb számban kötnek ki a nevelési tanácsadóban?
Az én kisfiamat is aki dysmaturus újszülött volt egy éves koráig követték nyomon,mindig azt mondták teljesen rendben van...aztán később mégis jöttek a viselkedésproblémák,hiperaktivitás.
A gyógypedagógus akihez járunk azt mondta,hogy nagyon jó szakember már esetleg egy éves korban is meglátthat gyanus jeleket,felfigyelhet jelekre...hogy gond lesz.
ne haragudj nem a kérdésedre válaszolok, csak egy gondolat jutott eszembe.
ha eljártok 2-3 havonta fél órára akkor mi történik? gondolod észre kell vennie egy olyan betegséget amit csak 5-6 éves korban lehet diagnosztizálni?
úgy gondolom, hogy ilyen dologban mindig elsősorban a szülő felelőssége, ő ismeri a gyerekét, ő van vele egész nap, neki a feladata kiharcolni a dolgokat.
mi még soha nem voltunk fejlődésneurológián, de egy időben furcsa volt a fiam viselkedése, elvittem több helyre is, végül 3 helyről kaptam vissza, hogy figyelemzavara van és mit tehetek. nem gondolom, hogy ezt bárkinek rajtam kívül észre kellett volna vennie.
és bocs ha bántó voltam, nem annak szántam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!