Miért akadnak ki az emberek a császármetszésen?
Sziasztok!
Tervezett császármetszéssel fogok szülni az én kérésemre. A párom teljes mértékben támogat, a családjainknak sincsen problémája ezzel, de vannak ismerősök akik feszegetik a témát. (Alapvetően senkinek nem kötném az orrára.)
Ha megtudják, hogy császárom lesz, akkor kiakadnak, mert hogy az milyen már...
Rendkívül alacsony a fájdalom küszöböm, görcsbe rándulok az egésztől, teljesen ráparázok a dologra. Vagyis így, császármetszéssel nem. Sokkal nyugodtabb és boldogabb a babavárásom így.
(Egyébként sem biztos, hogy lehetne természetes szülésem, és egy plusz trauma lenne, ha valami csoda folytán rákészülök a természetesre, majd mégse szülhetek akként.)
Most komolyan, mi a baj ezzel? Ettől szar anya lennék?
Tudom nem kéne foglalkoznom az emberek véleményével, de már sok.. meg azért így a vége felé minden hallgatnék csak ezt nem.
Azért reméljük az apuka nemiszerve nem 10 cm átmérőjű.
De te csak kötözködsz. Én is kössek beléd? Miért féltél az autótól? EÉn karamboloztam terhesen, egy hülye belém jött, céges kocsi tönkrement. Délután már másik céges autóval mentem haza. Úgyhogy én nem hiszem el, hogy lehet félni az autózástól. Nah kb ilyen a te hozzáállásod is. Egyébként én elhiszem, hogy létezik PTSD,így nem vonom kétségbe, hogy van ilyen, annak ellenére, hogy én nem vagyok olyan hiper-szuper ember mint te. De még nem válaszoltál a kerdesmre, hogy szerinted én gyenge vagy dilis vagyok, amiért a gyermekkori balesetem miatt féltem a szüléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!