Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért akadnak ki az emberek a...

Miért akadnak ki az emberek a császármetszésen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tervezett császármetszéssel fogok szülni az én kérésemre. A párom teljes mértékben támogat, a családjainknak sincsen problémája ezzel, de vannak ismerősök akik feszegetik a témát. (Alapvetően senkinek nem kötném az orrára.)

Ha megtudják, hogy császárom lesz, akkor kiakadnak, mert hogy az milyen már...

Rendkívül alacsony a fájdalom küszöböm, görcsbe rándulok az egésztől, teljesen ráparázok a dologra. Vagyis így, császármetszéssel nem. Sokkal nyugodtabb és boldogabb a babavárásom így.

(Egyébként sem biztos, hogy lehetne természetes szülésem, és egy plusz trauma lenne, ha valami csoda folytán rákészülök a természetesre, majd mégse szülhetek akként.)

Most komolyan, mi a baj ezzel? Ettől szar anya lennék?

Tudom nem kéne foglalkoznom az emberek véleményével, de már sok.. meg azért így a vége felé minden hallgatnék csak ezt nem.

2015. márc. 29. 00:14
 111/137 anonim ***** válasza:
Mondd már rinnett, neked valami agyi problémád van, hogy nem hagyod abba ezt az oltogatást? Vagy egyszerűen otthon nem kapsz meg valamit és itt éled ki magad? Vagy egyszerűen csak egy nagy adag önbizalomhiányod van és ezért írod ezeket?
2015. ápr. 5. 15:26
 112/137 anonim ***** válasza:
73%
Most pont nem értem mire gondolsz.
2015. ápr. 5. 15:32
 113/137 anonim ***** válasza:
73%
Nincs nekem agyi problémám,Itthon minden oké,önbizalmam sincs gondom,egyszerűen látom,hogy egyes nők császárpártik,míg masok bíznak a természet adta dolgokban.Oltogatni sem akarok senkit,csak még mindig nem értem,miért kell rettegni,meg "alacsony fájdalom küszöbözni",egyszerűbb lenne bevallani,hogy lusta és gyáva.
2015. ápr. 5. 15:44
 114/137 anonim ***** válasza:
73%
Nem kéne piszkálni azokat akik leírják a véleményüket.Arra való ez az oldal.Aki nem bírja a kritikát,ne kérdezzen,vagy tűrje el.
2015. ápr. 5. 16:19
 115/137 anonim ***** válasza:
56%
Legalább leszedted a neved, gondolom érezted, hogy így csak te égsz.
2015. ápr. 5. 16:20
 116/137 anonim ***** válasza:
0%
Nem azert vettem le,hanem ugy látom,névvel nem lehet elmondani a véleményem a sok beszari császárosnak.Most is fenntartom,hogy egy gyáva és ügyetlen nő aki orvosi indok nélkül a műtét mellett dönt.Egy önző,akinek kár bármit is magyarázni,mert ha hülye,az is marad.Befejeztem ezt a témát,szerencsétlenkedjetek tovább istenített könnyebb utat választók!
2015. ápr. 5. 16:38
 117/137 anonim ***** válasza:
56%
Én meg továbbra is azt gondolom, hogy valószínű elég sok dolog kell neked kompenzálni, mert értelmes mondat ennyi idő alatt még nem került ki a kezed alól. Csak szidod a kérdezőt, mindezt egy gusztustalan stílusban.
2015. ápr. 5. 16:42
 118/137 anonim ***** válasza:
23%
Mert még mindig nem értem,MITŐL FÉL!!! Ahonnan a baba "indult",attól nem félt.Akkor most se rinyaljon a nem létező fobiaja miatt.Csodás amikor fogan a baba,a SZÜLÉS is csodás,a fájdalom ellenére.
2015. ápr. 5. 16:56
 119/137 anonim ***** válasza:

Azért reméljük az apuka nemiszerve nem 10 cm átmérőjű.

De te csak kötözködsz. Én is kössek beléd? Miért féltél az autótól? EÉn karamboloztam terhesen, egy hülye belém jött, céges kocsi tönkrement. Délután már másik céges autóval mentem haza. Úgyhogy én nem hiszem el, hogy lehet félni az autózástól. Nah kb ilyen a te hozzáállásod is. Egyébként én elhiszem, hogy létezik PTSD,így nem vonom kétségbe, hogy van ilyen, annak ellenére, hogy én nem vagyok olyan hiper-szuper ember mint te. De még nem válaszoltál a kerdesmre, hogy szerinted én gyenge vagy dilis vagyok, amiért a gyermekkori balesetem miatt féltem a szüléstől.

2015. ápr. 5. 17:08
 120/137 anonim ***** válasza:
73%
Sem dilis,sem gyenge nem vagy.De a kérdező szimplán divatból akarja a császárt,vagyis az állítólagos fájdalom küszöbe miatt.Engem csak ez az egy ami felbosszantott.A kocsitól,vezetéstől való félelmet lekuzdottem,tettem érte,hogy jobb legyen.De ez a liba nem is akar semmit tenni.Befejeztem,mert csak magam bosszantom a hülye kérdező felfogása miatt.
2015. ápr. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!