Miért akadnak ki sokan azon, ha egy 14 éves lánynak barátja van?
Miért vannak sokan kiakadva már azon egy is, ha egy 14 éves lány járni kezd egy korban hozzá illő fiúval?
Persze életkoruknak megfelelő viselkedéssel. Pl. puszi, csók, kézfogás, kb. ennyi.
Én nem akadok ki, csak iszonyúan nevetségesnek tartom felnőtt fejjel.
A lány felkel a minimax elől, a fiú kikapcsolja a cartoon network-öt és mennek "járni".
Komolytalan ez nagyon, egy olyan dolog siettetése, amivel kb 2 évig még bőven ráérnének. Egy 7. 8. osztályos gyerek még kicsi. Ha tetszik ha nem.
A "járás" meg nagyoknak való. Legalább a középiskola kb 2. osztályát illő lenne megvárni.
Amúgy meg amin sokan kiakadnak, az az, hogy sok 14 éves nem áll meg a puszinál, meg a kézfogásnál.
BETEG elméjű aki 14 évesen még minimaxot néz,kedves első.
Az a nyolc éves szint semmi más.
Szerintem ez emberfüggő teljes mértékben.
Van, akinek 14 évesen semmi szexuális igénye nincs, van, akinek már azelőtt jelentkezik valami, és ebből kifolyólagosan vágyni kezd valamiféle testi kontaktusra is. NEM, NEM A SZEXRE GONDOLOK. De testi, ill. szexuális kontaktus egy csók, egy romantikus ölelés, stb.
És azért vannak, mert balga szerzetek, és nem látják be, hogy sokféle ember van. Vagy csak neten nagy a szájuk.
Elso,mindenki magabol indul ki. Ez azt jelenti,hogy te 14 evesen 3 eveseknek szolo musorokat neztel,gratulalok... Ez a minimaxos duma mar reg nem "meno",rettentoen unalmas .
Szerintem semmilyen gond nincs ezzel,egy bizonyos hatarig. Egy 14 eves eleg nagy ahhoz,hogy kezenfogva setaljon,meg csokolozzon a baratjaval/baratnojevel,a szexhez viszont nem. De igazabol emberfuggo is,van,aki ennyi idosen meg nagyon gyerekes,masok viszont mar igenylik a romantikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!