Ti mennyit adnátok ilyen esetben a dokinak?
A magánrendelésére jártam ahol otthagytam 100.000 Ft-ot.
A dokit telefonon soha nem tudtam elérni volt hogy 10x próbáltam akkor sem vette fel.
A szülésnél pont a kórházba jött reggel 8-ra persze nem jött volna előbb én már fél 11-től ott voltam.
4x nézett rám maximum összesen és még annyit sem kérdezett hogy vagyok.
A szülés után ő varrt de végig mindent a szülésznő csinált (akinek ezt egy szép összeggel megis háláltuk).
A kórházba 2x jött be hozzám 2-2 percre ebből is a legfontosabb azt volt ha mennénk dobjak rá egy smst mert várta a pénzt ( végül akkor nem engedtek haza így nem volt ott mikor hazajőhettünk)
Érzéstelenitést nem kaptam pedig szerettem volna és lett is volna rá idő mert 13 óra alatt született meg a picim.
A doki kijelentette hogy ő készenléti díjat kér 100.000 Ft-ot.
Én sokkalom ezért a munkáért....
Ti mit tennétek?
Hát előző héten jöttünk haza a kórházból kedden ő akkor a magánrendelést tartott ezért nem találkoztunk mikor hazajöttünk.
A páromnak kelett volna vinnie a pénzt de ő szerdán illetve most kedden is dolgozott ezért maradt a szerda hogy elvigyük.
Erre mikor bementünk és odaadtuk a pénzt mondta hogy odaadja az igazolást ami már megporosodott itt!
Hát érdekes...
undorító!
és a lány, akinek szintén rossz tapasztalata volt vele, ő hogy járt?
Nem perelhet...a testvérem jogász és utána járt amit bemásoltak jogszabályt az erre nem vonatkozik.
Csak akkor perelhetne szerződést írtunk volna alá.
A tanulság a következő szülésemre nem fogadok dokit.
Vagy tisztázd le a dokival, hogy milyen árban mi van benne!
Egyébként sajnálom ami veled történt- ez is csak azt bizonyítja, hogy hogy ki vagyunk szolgáltatva....
De vannak már kórházak, ahol nagyon dicsérik az ügyeletes dokinál való szülést is. Pl jókat hallottam a Szent Imréről is.
Ne foglalkozz a pénzzel tovább, az "csak" pénz, és bár tudom mindenkinél lenne jobb helye is, de örülj inkább a pici babádnak!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!