Ti mennyit adnátok ilyen esetben a dokinak?
A magánrendelésére jártam ahol otthagytam 100.000 Ft-ot.
A dokit telefonon soha nem tudtam elérni volt hogy 10x próbáltam akkor sem vette fel.
A szülésnél pont a kórházba jött reggel 8-ra persze nem jött volna előbb én már fél 11-től ott voltam.
4x nézett rám maximum összesen és még annyit sem kérdezett hogy vagyok.
A szülés után ő varrt de végig mindent a szülésznő csinált (akinek ezt egy szép összeggel megis háláltuk).
A kórházba 2x jött be hozzám 2-2 percre ebből is a legfontosabb azt volt ha mennénk dobjak rá egy smst mert várta a pénzt ( végül akkor nem engedtek haza így nem volt ott mikor hazajőhettünk)
Érzéstelenitést nem kaptam pedig szerettem volna és lett is volna rá idő mert 13 óra alatt született meg a picim.
A doki kijelentette hogy ő készenléti díjat kér 100.000 Ft-ot.
Én sokkalom ezért a munkáért....
Ti mit tennétek?
A magánrendelését kifizetted és pont.
Egy fillért nem adnék ezután, ugyanis készenléti díjat kért,ő nem volt készenlétben, nem vette fel még a telefont sem, szülésnél sem volt ott. a varrást az ügyeletes is megcsinálja, menjen a francba.
Mondd neki, hogy már fizettél a szülésért a szülésznőnek, aki meg is érdemelte, ő is jól keresett rajtad a maszekrendelésén...
Nem, ezzel igazából csak te szívsz. Egy forintot nem kell adnod neki, és még az anyaságit sem kapod meg? Az nem a doki pénze, az NEKED jár az államtól, ha te nem kapod meg az nem a dokid zsebébe megy. Menjen a francba az ilyen.
Amúgy nem értem miért fizettek hálapénzt a dokinak? A szülésznő van ott veled végig, ő csinál mindent, A doki néha benéz és megvizsgál, vagy még azt sem. Majd a legvégén jön és összevarr. Ezért 100ezret? Vagy egyáltalán akármennyit? Ne már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!