Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mennyit adnátok ilyen...

Ti mennyit adnátok ilyen esetben a dokinak?

Figyelt kérdés

A magánrendelésére jártam ahol otthagytam 100.000 Ft-ot.

A dokit telefonon soha nem tudtam elérni volt hogy 10x próbáltam akkor sem vette fel.

A szülésnél pont a kórházba jött reggel 8-ra persze nem jött volna előbb én már fél 11-től ott voltam.

4x nézett rám maximum összesen és még annyit sem kérdezett hogy vagyok.

A szülés után ő varrt de végig mindent a szülésznő csinált (akinek ezt egy szép összeggel megis háláltuk).

A kórházba 2x jött be hozzám 2-2 percre ebből is a legfontosabb azt volt ha mennénk dobjak rá egy smst mert várta a pénzt ( végül akkor nem engedtek haza így nem volt ott mikor hazajőhettünk)

Érzéstelenitést nem kaptam pedig szerettem volna és lett is volna rá idő mert 13 óra alatt született meg a picim.

A doki kijelentette hogy ő készenléti díjat kér 100.000 Ft-ot.

Én sokkalom ezért a munkáért....

Ti mit tennétek?

2013. márc. 18. 06:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
81%

A magánrendelését kifizetted és pont.

Egy fillért nem adnék ezután, ugyanis készenléti díjat kért,ő nem volt készenlétben, nem vette fel még a telefont sem, szülésnél sem volt ott. a varrást az ügyeletes is megcsinálja, menjen a francba.

Mondd neki, hogy már fizettél a szülésért a szülésznőnek, aki meg is érdemelte, ő is jól keresett rajtad a maszekrendelésén...

2013. márc. 18. 08:32
 12/90 anonim ***** válasza:
50%

Nem, ezzel igazából csak te szívsz. Egy forintot nem kell adnod neki, és még az anyaságit sem kapod meg? Az nem a doki pénze, az NEKED jár az államtól, ha te nem kapod meg az nem a dokid zsebébe megy. Menjen a francba az ilyen.

Amúgy nem értem miért fizettek hálapénzt a dokinak? A szülésznő van ott veled végig, ő csinál mindent, A doki néha benéz és megvizsgál, vagy még azt sem. Majd a legvégén jön és összevarr. Ezért 100ezret? Vagy egyáltalán akármennyit? Ne már..

2013. márc. 18. 08:35
 13/90 A kérdező kommentje:
Anyaságihoz nem elég az ha elvisszük a leleteket amin ott van hogy terhesgondozásra mentem és a pecsét mert abból van vagy 15-20?
2013. márc. 18. 09:11
 14/90 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem adja oda az anyaságihoz szükséges papírt. Nem hagynám ezt annyiban. Jó, tudom újjszülött mellől nem tudsz csak úgy ugrálni, de akkor a férjedet küldeném intézkedni. Ha kell a feletteséhez fordulnék, de olyan nincs, hogy nem adja ki a papírt! Az anyasági az jár neked, nehogy már emiatt nem kapd meg a támogatást! Ilyet még nem is hallottam, hogy a doki visszatart papírt, míg nem kap pénzt. 50 ezret se adj neki, ez nem érdemel semmit!!!
2013. márc. 18. 09:20
 15/90 anonim ***** válasza:
Amúgy sajnos nem elég, ha viszitek a leleteket és a kiskönyvet. EHhez egy speciális papír kell, kimondottan ehhez, amit az orvos állít ki. Szóval ezt ki kell, hogy állítja. Ezt kéri a MÁK, mást nem fogad el, és leszarja, hogy mennyi pecsét van a kiskönyvedben, sajnos...
2013. márc. 18. 09:23
 16/90 A kérdező kommentje:
A párom azt mondta amikor mondtam neki hogy ne adjuk oda mert nem érdemli meg hogy mi fogadtuk fel és ezt nem lehet megcsinálni vele...
2013. márc. 18. 09:37
 17/90 anonim ***** válasza:
Anyaságihoz a kórházban is kapsz igazolást, nekem se a doki adta.Egyébként pedig, ha amúgy is a kórházban kellett ügyelnie, akkor a készenléti dIjat nem értem.
2013. márc. 18. 09:44
 18/90 A kérdező kommentje:
Hát így mondta az árat hogy a 9 hónapi készenléti díj
2013. márc. 18. 09:46
 19/90 anonim ***** válasza:
Anyaságihoz a papírt nekem a védőnő adta, a dokival alá kellett csak íratni. Szerintem mindegy, hogy fogadott, vagy nem, menj el a terhesgondozóba és írasd alá akármelyikkel, megmutatod a kis könyvet, abban benne van, hogy jártál terhesgondozásra.
2013. márc. 18. 09:46
 20/90 anonim ***** válasza:
67%
Készenléti díj minden hónapban? Mégis mire állt készen? Arra ami a munkája? Akkor én is kérek. Minden nap készen állok, hogy dolgozzak, és csak fizut kapok érte?:( Mocskos világ.
2013. márc. 18. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!