Ti mennyit adnátok ilyen esetben a dokinak?
A magánrendelésére jártam ahol otthagytam 100.000 Ft-ot.
A dokit telefonon soha nem tudtam elérni volt hogy 10x próbáltam akkor sem vette fel.
A szülésnél pont a kórházba jött reggel 8-ra persze nem jött volna előbb én már fél 11-től ott voltam.
4x nézett rám maximum összesen és még annyit sem kérdezett hogy vagyok.
A szülés után ő varrt de végig mindent a szülésznő csinált (akinek ezt egy szép összeggel megis háláltuk).
A kórházba 2x jött be hozzám 2-2 percre ebből is a legfontosabb azt volt ha mennénk dobjak rá egy smst mert várta a pénzt ( végül akkor nem engedtek haza így nem volt ott mikor hazajőhettünk)
Érzéstelenitést nem kaptam pedig szerettem volna és lett is volna rá idő mert 13 óra alatt született meg a picim.
A doki kijelentette hogy ő készenléti díjat kér 100.000 Ft-ot.
Én sokkalom ezért a munkáért....
Ti mit tennétek?
Én a doki magánrendelésére jártam nem a kórházba oda csak a kötelező CTG meg UH-ra.
De megpróbálom a kórházba hátha kapok!
Igazából a pénzünk megvan rá mert szépen félretettük tehát nem azzal van számomra probléma hogy hoppà nincs rá keret csak én többet vártam volna így meg sajnálom odaadni.
Igaz ki tudja lehet felhivnál hogy hoppá elfelejtettünk valamit!
Megkaptam a zárot meg a baba papírjait is.
De a doki mondta hogy ha megy a párom akkor majd megírja az igazolást.
Én is magánrendelésre jártam, de nem a magánorvos adta az igazolást az anyaságihoz. Bevittem a terhesgondozóba a kiskönyvemet és a pecsétek alapján kiadták. Szerintem a kórházban, ahol szültél ott is kiadják, esetleg a védőnőt is megkérdezheted.
Ha végképp nem boldogulsz, hívd fel a MÁK-ot, mert nekem úgy rémlik, hogy azt olvastam, hogy vagy ez az igazolás kell, vagy a terhes kiskönyv megfelelő oldalainak a másolata. Bocs, de ebben nem vagyok biztos, de mintha annak idején ezt olvastam volna.
Undorító! :(
Figyi, nekem a kórházban benne volt a zárójelentésemben az igazolás, és az ügyeletes doki írta alá (életemben nem láttam).
Egészen nyugodtan add elő a teljes történetet a kórházban, én a nőgyógyászat osztályvezető főorvosát keresném meg a helyedben. Biztosan oda fogják adni a papírt!
Amúgy nekem a védőnő azt mondta, hogy az ő pecsétjei számítanak a kiskönyvben :D
És egy büdös vasat se adnék az "orvos"nak! Szégyellje magát! :(
25-ös vagyok.
Na megtaláltam. Magában a nyomtatványban, amit az anyaságihoz ki kell tölteni így van:
"terhesgondozást végző orvos által kiadott igazolás a terhesgondozáson való részvétel számáról. A kérelmező hozzájárulása esetén a terhesgondozási könyv alapján készült kivonat is elfogadható."
Itt meg tudod nézni a nyomtatványt:
10- es vagyok, persze, értem én, hogy nem azzal van a gond, hogy nem lenne rá pénz, de van annak jobb helye is, és ha ilyen paraszt, nemtörődöm volt, akkor én nem adnék neki.
Ilyenkor mindig úgy örülök, hogy milyen dokim volt (sajnos külföldre ment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!