Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mennyit adnátok ilyen...

Ti mennyit adnátok ilyen esetben a dokinak?

Figyelt kérdés

A magánrendelésére jártam ahol otthagytam 100.000 Ft-ot.

A dokit telefonon soha nem tudtam elérni volt hogy 10x próbáltam akkor sem vette fel.

A szülésnél pont a kórházba jött reggel 8-ra persze nem jött volna előbb én már fél 11-től ott voltam.

4x nézett rám maximum összesen és még annyit sem kérdezett hogy vagyok.

A szülés után ő varrt de végig mindent a szülésznő csinált (akinek ezt egy szép összeggel megis háláltuk).

A kórházba 2x jött be hozzám 2-2 percre ebből is a legfontosabb azt volt ha mennénk dobjak rá egy smst mert várta a pénzt ( végül akkor nem engedtek haza így nem volt ott mikor hazajőhettünk)

Érzéstelenitést nem kaptam pedig szerettem volna és lett is volna rá idő mert 13 óra alatt született meg a picim.

A doki kijelentette hogy ő készenléti díjat kér 100.000 Ft-ot.

Én sokkalom ezért a munkáért....

Ti mit tennétek?

2013. márc. 18. 06:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:

SOTE I, ott szültél ugye? Akkor azt hiszem tudom melyik dokiról beszélsz.. Megpróbálom rébuszokban leírni hogy kire gondolok, nehogy személyiségi jogokat sértsek.. :) Szóval, fiatal barna hajú doki, akinek a magánrendelőjében a váróban két piros ülőgarnitúra van, ugye? Ő az?

Mert ha igen, vele én is megszívtam tavaly decemberben és csak annyit fűznék hozzá hogy ha valakivel, hát azzal a dokival nem érdemes packázni!

2013. márc. 18. 17:54
 72/90 anonim válasza:

Szia!

Nem olvastam el minden hozzászólást, lehet már más is megírta. Az anyaságihoz beküldheted a kiskönyvet és egy írásbeli hozzájárulást, hogy az abban lévő adatokat felhasználhassák (ezt Te fogalmazod meg, tetszőleges szöveggel). Nekem így fizették ki.

2013. márc. 18. 17:54
 73/90 A kérdező kommentje:

Kedves 71-es!

Igen ő az és irtam privit.

Kérlek válaszolj!

2013. márc. 18. 18:02
 74/90 anonim ***** válasza:
engem az érdekel, miért nem érdemes packázni? mit tud csinálni? ha név nélkül írod, nem sért semmi személyiségi jogot, írd meg kérlek, hogy miért ez a véleményed!
2013. márc. 19. 09:09
 75/90 A kérdező kommentje:

Sajnos még nekem sem válaszolt :(

Így tényleg nem tudom mit csináljak és holnap kéne a pénzt odaadni.

2013. márc. 19. 11:47
 76/90 szsuzs ***** válasza:

engem is nagyon érdekelne, hogy mi is a helyzet.

mondjuk nem tudom, ha beperel és te azt mondod, hogy de, odaadtad a pénzt hogy tudja bizonyítani, hogy nem?

én a helyedben beszélnék egy ügyvéddel, aki ért ehhez és nem csak itt a fórumozók véleményére alapoznék. de komolyan, egész este ezen törtem a fejem, és nem jutok 1-ról a 2-re, hogy tényleg jogosan be tud-e perelni...undorító ez az egész egészségügy!

2013. márc. 19. 12:31
 77/90 szsuzs ***** válasza:
mondjuk azt nem hiszem hogy 20 évre visszamenőleg szlázhat... a szlatömbjébe utólag már nem tud belenyúlni és a teljesítés meg a szlázás között is csak bizonyos idő telhet el. keress meg egy könyvelőt is, mert ő meg ehhez ért...
2013. márc. 19. 12:35
 78/90 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi a helyzet, végül is fizettél neki?
2013. márc. 20. 16:03
 79/90 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége? Fizettél?
2013. márc. 21. 08:19
 80/90 A kérdező kommentje:
Kifizettük a dokinak de tett egy kedves megjegyzést amikor mentünk...
2013. márc. 24. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!