Most ebben az esetben melyik nevet adnátok a gyermeketeknek?
Első lányom neve alliterál, vagyis (M.M, N.N, B.B, K.K stb.)
Második lányomat várom és neki is szeretném, ha ugyanígy lenne a neve, tehát hogy ugyanolyan betűvel kezdődne a vezetéknév és a keresztnév. (Péter Pista)
de, az a gondom, hogy ebből a betűből van 3 ilyen név, ebből 1 nem tetszik nekünk, a maradék 2 jó lenne, de mindkettő nevű lány már volt menyasszonya a férjemnek.
ti mit tennétek?
Kit érdekelnek a volt menyasszonyok, ha most te vagy a gyerekei anyja. Legyen már ennyi önbizalmad. Tőled akart gyereket, téged szeret, lehet már nem is emlékszik azokra a nőkre.
Engem nem érdekelnek a férjem volt női, konkrétan sza**rok rájuk, most engem szeret, én szültem neki gyerekeket.
jajj, de nagyon nehéz megállni. Nekem tetszik az alliteráció, mindig így képzeltem el, és most meg ilyen akadályba ütközöm. Még van egy-két hónapom dönteni, de nagyon nem megy. Most egy szerencsétlen ex miatt mondjak le erről? Én nem is ismertem őket.
nem tudom...
az egyik menyasszonya még 20 évesen volt (akkor még gyerek volt a férjem), a másik meg előttem.
Az elsővel ő szakított,a második meg őt hagyta ott.
:(
Nem is szerette már a másodikat sem, mert hisztis hülye kislány volt, :(
Kizárt, hogy egy betűből 3 név van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!