A gyed-em változása miatt szeretném beküldeni a kompenzációt de a --KITÖLTENDŐ KIZÁRÓLAG VÁLTOZÁS BEJELENTÉS ESETÉN--ezt a részt itt nem értem. Ezt milyen esetben kell kitölteni?
Lehet, hogy rosszul gondolom, de én a családi adókedvezményre gondolok. hogy pl. idéntől nem én veszem igénybe, így beírom, hogy 2012.01.01. családi adókedvezményt a párom veszi igénybe, én 0 gyerekre.
Remélem valaki válaszol, aki tudja pontosan.
Egyébként tök gáz, hogy szinte minden nyomtatvány úgy van kialakítva, hogy egy átlag ember ne tudja kitölteni.
ráadásul régen pénzügyes voltam.
Szia!
"-KITÖLTENDŐ KIZÁRÓLAG VÁLTOZÁS BEJELENTÉS ESETÉN-"
Ezt a részt nem kell kitölteni!
Felhívtam az OEP-et és azt mondta a hölgy, hogy szerinte lakcím vagy esetleg névváltozás esetén kell csak kitölteni. A gyermek neve melletti X- részt se tudta megmondani, hogy most azért jelöljem meg mert én nem veszem igénybe vagy azért jelöljem be mert a férjem veszi igénybe
---szóval ennyit az egészről!!! Hogy lehet egy olyan papírt kitöltetni hibátlanul , amit még az se ért aki ezzel foglalkozik. Nevetséges!
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de szerintem teljesen érthető a kitöltése.
A változás bejelenését MOST nem kell kitöltened, csak akkor, ha a későbbiekben bármilyen változás bekövetkezik. Akkor újra ki kell tölteni az egészet, és ide kell írni, hogy mi a változás az előző beadotthoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!