Miért nem kapnak a 2011. augusztusban született gyermekek után az anyukák gyed kompenzációt?
A HírTv-ben volt egy riport, mely szerint akik 2011.aug-ban szültek, januárban lejár a Tgyásuk és a Tgyásra, ha igénylik a kompenzációt, akkor a GYedre már nem igényelhetik!Ezt nem értem, segítenétek?
Én 2011.aug. -ban szültem, Febr. 12-ig vagyok, Tgyáson, utána köv. a Gyed.
Válaszokat előre is köszi!
Igen, jobban megérné neked, de sajnos szerintem azt nem lehet, mert úgy van, hogy ugyanazt az ellátást kell, hogy kapd 2011. dec. 31-én és 2012. jan. 1-én, és szerintem csak erre az ellátásra (nálad tgyás) igényelheted a kompenzációt. De azért kérdezz utána, soha nem lehet tudni!
Első voltam.
Én szeptemberben szültem,de a GYED-t vittem végig a 2éves lányommal,mert azt mondták,hogy jobban járok. (01.05-én járt le)Kérhetek kompenzációt,de csak január 1. és januáFtr 6. közötti időpontra.TGYÁS-t kaptam 6.-tól és ma jött meg az utalás,ami 55.500 Ft helyett 43.000 Ft lett.Március 1-től újra GYED-en leszek és megint pár ezerrel kevesebb lesz.
Én már éhen halhatok Matolcsy kijelentése után,miszerint 47.000 Ft-ból meg lehet élni.
Köszönöm ennek a kormánynak,hogy ebből a kevésből is sokat elvesz! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!