Ti mennyit adnátok ilyen esetben a dokinak?
A magánrendelésére jártam ahol otthagytam 100.000 Ft-ot.
A dokit telefonon soha nem tudtam elérni volt hogy 10x próbáltam akkor sem vette fel.
A szülésnél pont a kórházba jött reggel 8-ra persze nem jött volna előbb én már fél 11-től ott voltam.
4x nézett rám maximum összesen és még annyit sem kérdezett hogy vagyok.
A szülés után ő varrt de végig mindent a szülésznő csinált (akinek ezt egy szép összeggel megis háláltuk).
A kórházba 2x jött be hozzám 2-2 percre ebből is a legfontosabb azt volt ha mennénk dobjak rá egy smst mert várta a pénzt ( végül akkor nem engedtek haza így nem volt ott mikor hazajőhettünk)
Érzéstelenitést nem kaptam pedig szerettem volna és lett is volna rá idő mert 13 óra alatt született meg a picim.
A doki kijelentette hogy ő készenléti díjat kér 100.000 Ft-ot.
Én sokkalom ezért a munkáért....
Ti mit tennétek?
75%-os válaszoló, te mindegyik kérdésnél úgy felhúzod magad hogy egyszer még szívinfarktust fogsz kapni..
Ha pedig magándokinál szült akkor már rég nem hálapénzről beszélünk!
Nekem mind1 hogy kire hallgatsz meg az is hogy mit csinálsz, de beperelhet ez tény.
Kedves "nem jogi diplomával rendelkező válaszoló" még mindig nem hálapénzről beszélgetünk hanem készenléti díjról.
Ezt én sem értem hogy nem irtam alá semmit hogy neki ennyit fizetek a szülésért akkor mire perel be?
A másik ami talán leginkább arra késztetne hogy ne fizessek hogy majdnem 13 órát ülnöm kellett a fájások közbe felállni mert a babának ment le a pulzusa különben.
Utólag kiderült hogy kétszer volt a nyakára tekeredve a ködökzsinor és szerintem a mázlin múlt hogy nem lett nagyobb baj.
Mivel nem is volt UH-om csak a 30 héten én amúgy 37 hétre szültem azt is hozzátenném hogy úgy folyt el a magzatvizem hogy ömlött belőlem a vér a minimum kelett volna lenni-e egy UH-nak hogy lássák hogy fekszik a baba és mi újság vele...és persze annak hogy a doki bejön mert szerintem hogy dől belőlem a vér és darabos az nem gyerekjáték.
Ezeket elfelejtettem leírni eddig!
Jó, figyelj, be lett neked másolva az erre vonatkozó jogszabály, ahol le van írva minden.
Ezek után döntsd belátásod szerint, de ne lepődj meg a következményeken!
emberek, ma már bárkit be lehet perelni bármiért!az más érdés, hogy van-e értelme!
Én tuti nem fizetnék egy vasat sem,milyen készenléti díjról beszélünk, mikor rohadtl nem volt készenlétben és a telefonját sem vette fel (ezt akár híváslista alapján is vissza lehet nézni).A szülésre is jócskán elkésve érkezett és hanyag munkát végzett.
Amúgy meg maszekrendelésre jártam én is, nem kértem fel a dokit, nem is fizettem neki, de ezek alapján, amit páran írtok, az én dokim is feljelenthetett volna, hogy felfogadtam és nem fizettem.
Én értem amit bemásoltatok de akkor sem értem hogy lehetséges...mert mire hivatkozik amikor sehova nincs feltüntetve hogy mennyi a szülés illetve egy állami klinikán szültem ahol ő egy átlag orvos és nekem elvileg ingyenes a szülés.
Értem hogy magánrendelésre jártam de azt nem hogy attól ez még hálapénz és a készenléti díjat ő úgy értette hogy akár éjszaka, hétvégén, ünnepen bejön és bármikor hivhatom...
Nem vitatkozni akarok csak egyszerűen nem értem hogy lehetséges...
És pl hogy kettő tanuló végigaszisztálja a szülésemet az nem számít hogy megsem kérdeztek....akkor ha magán úton csinálja ami a munkaidejében volt ne rajtam oktasson...
na ezt nem értem én sem!
amúgy meg ha a fodrász elrontaná a hajam, nemhogy nem fizetnék, hanem még ordítanék is, és igen, az étteremben is visszavitetném a kaját.
ÚÚÚ, remélem nem az én dokimról volt szó...a kórházat elárulod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!