Mit adnatok ebben az esetben?
Nem reg szultem a fogadott dokimnal. A szulesemnel pont ugyeletben volt a dokim, O vizsgalt, nem volt velem ott sokat csak ritkan nezet ram, sot volt hogy en kertem jojjon mar. A megigert fajdalomcsillapitomat se kaptam meg :(
A szulest se O vezete le, hanem a szuleszno, a dokim csak varrogatott. Mennyit adjak neki szerintetek? Amugy a gatam iszonyat ahogy kinez, repedtem vegbel fele szerintem :(
én ugyanígy jártam.. azzal különbséggel, h még be sem jött utána megnézni sem, h hogy vagyok!
Külön ÉN kértem, én telefonálgattam utána, h legyenszíves bejönni már.. (a hívás után kb 4 órával be is futott egy 10 percre).
én a töredékét adtam, pedig tényleg fix tarifát beszéltünk meg az elején... Én még azt a pénzt is inkább a szülésznőnek adtam volna, mert a munka nagy részét (és a szülés előtti vizsgálatokat is) ő csinálta... sőt a fájdalomcsillapítot sem az én dokim adta be, hanem az ügyeletes. És egész idő alatt rám se nézett :(
3-as vagyok .. azt elfelejtettem, h terhesgondozásra hozzá jártam külön magánba, és ott nagyon kedves volt, készséges.
Pont ezért is kértem fel a szüléshez.
Nagyon nem gondoltam volna, h ennyire nem fog foglalkozni velem, nagyon rosszul esett, csalódás volt. 6 óra körül értünk be a kh.ba, és ő kb 11-körül esett be, akkor rám nézett, aztán talán még egyszer és bejött a szülésnél (köztes időkben egy másik szobában tvzett meg aludt férjem elmondása alapján..)
megbeszéltétek az összeget előre? Hozzá jártál magánrendelésre? Ha nem volt megbeszélt összeg, én a magánrendelésen kért összeg tízszeresének a harmadát adnám.
Ha megbeszéltétek h ő mennyit kér, sajnos illik odaadni neki.
OFF: nagyon sajnálom ahogy bánt veled, az enyém még mobilon is hívogatta a nővéreket és engem is hogy hogy vagyok, azon túl h naponta rám nézett. Pedig nem volt megbeszélt összeg. Süllyedjen el mindkettőtöké szégyenében hogy fogadott doki ellenére így bánt veletek. Remélem kerestek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!