Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti adnátok ilyen esetben...

Ti adnátok ilyen esetben láz-és fájdalomcsillapítót a babának?

Figyelt kérdés
Tegnap este fél óránként felkelt sírva. Ma is még csak kétszer fél órát aludt. Szürcsög az orra, szívtam neki orrszívó porszívóval, csak vizes váladék jött ki belőle. Nincs láza, de nagyon nyűgös, az előbb fél órát sírt egyhuzamban, pedig abszolút nem egy sírós baba. Foga lesz, vagy esetleg megfázhatott sajna nem tudom. Algoflex baby van itthon meg paracetamoli kúp. Adnátok neki valamelyiket? Köszönöm. 8 hónapos kisfiú aggodó anyukája
2012. jan. 7. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 2 éves lesz(áprilisban)és neki is van kis orrfolyás de szívásra semmi és ma du. alvásnál olyan hisztit levágott mint még soha,sírt egyhuzamban egy fél órát ő is.Front lehet talán?!

2012. jan. 7. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs láza,akkor semmiképpen nem adnék neki lázcsillapítót,mert a felesleges gyógyszerek többet ártanak,mint használnak.
2012. jan. 7. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne adjal neki semmilyen gyógyszer, biztosan a fogaval lehet probléma. Próbalj meg neki egy kis kanalat adni a kezébe, hogy masszirozza az inyjét.
2012. jan. 7. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Vibrucol kúp---------Nem gyógyzser növényi és enyhe nyugtató hatása van
2012. jan. 7. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én adnék neki, méghozzá nurofen szirupot, mi azt használjuk, ha kell, nagyon bevált, 15-20 perc alatt hat, ha fáj valami, amitől aludni sem tud rendesen, érdemes adni.

Gyanús, hogy fogacska lesz, a sok nyál is okozhatja, hogy szörtyög kicsit, szerintem ne szívd le neki, ha nem muszáj, nasivin sanft babaorrspray ilyenkor elég - nálunk -.

2012. jan. 7. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!