Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent volt az orvosom , kell...

Bent volt az orvosom , kell neki adjak pénzt ?

Figyelt kérdés
Bent volt az orvosom akihez jártam terhesgondozasra , tudom hogy már a törvény bünteti a hálapénzt , de úgy tudom a magánrendelésen azért szokták várni a pénzt ..
máj. 18. 22:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
14%
17, nem Piripócs, hanem Budapest :-) Hidd el, asszisztens vagyok magán rendelésen :-)
máj. 19. 16:04
 42/63 anonim ***** válasza:
20%
Akik nem adnak, azok ugye nem adnak a pincérnek, futárnak, fodrásznak, körmösnek stb sem? Hiszen megkapják a fizetésüket, ez a munkájuk.
máj. 19. 16:06
 43/63 anonim ***** válasza:
61%
A pincér, futás, fodrász, körmös teljesen rossza hasonlat, mert ott nem a pincér stb. nem állami fenntartású épületben, állami asszisztensekkel, állami segédeszközökkel, állam által fizetett munkaidőben kap a fizetésén kívül kenőpénzt.
máj. 19. 16:14
 44/63 A kérdező kommentje:

Kérdező! Mi ez az álnaivság? Ha nem volt megbeszélve, hogy bemegy, akkor mégis honnan tudta, az éjszaka közepén, hogy épp szülsz?🤣 Megérezte? Ne mondd, hogy felhívták, mivel nem hívhatják fel.

Mert szerinted én szóltam neki?! 🤣🤣 feljebb írtam is , hogy hívtak telefonon , de legyen alnaivsag , valószínű , ha meglett volna vele beszelve akkor arra is rá kérdeznek , hogy mennyit kell neki adni , de oke élj ebben a tudatban , elég furcsan gondolkozol 🤣🤣 szerintem inkább te vagy a naív , hogy azt hiszed a mai világba nem oldják meg ugyanúgy az orvosok .

máj. 19. 16:18
 45/63 A kérdező kommentje:
41, hat szerintem akik ide írnak nem mostanában szültek , mert fogalmuk sincs mi zajlik az egészségügybe ugyan úgy .
máj. 19. 16:21
 46/63 anonim ***** válasza:
79%

42# Már elnézést, a fodrászt körmöst stb., hogyan veszed ide? Kifizetem neki a 30 ezres hajtémát. Nem, azon felül nem adok. Van egy megszabott ár, azt ne mondjátok, hogy borravalót toltok nekik is, mert lefordulok a székről mindjárt. :D 1x volt, hogy többet akartam, nem tudtam úgy adni és mondtam maradjon, pluszba, nem fogadta el. Nem tudom milyen helyekre jártok ti.:D Agyhalott pénzéhes emberekkel. Futár, pincérre pedig nem reagálok, mert kitiltanak..:D És semmi köze az orvoshoz.

Mindegy egyébként, én írtam, hogy tőlem fizethet bárki pluszba, csak mindenkit ugyanúgy részesítsen a normális bánásmódba. És 42, arra nem válaszoltál, mi a véleményed arról, ha nem adsz nekem és benne hagyom a nagyszülőd a hasmenésbe pár órát emiatt, míg mindenki mást ellátok, mert ők fizettek? Bár neked van némi képzavar, ha idekevered a pincért.:D

máj. 19. 16:23
 47/63 A kérdező kommentje:
Én nem is tudom , hogy keveredtunk ide , hogy azzal jöttök , hogy csak azt latja el normálisan aki fizet , nyilván mindenki megkapja az ellátást , főleg , hogy egy műszakban azért nem egy orvos dolgozik . Vagy ne járjunk sehova maganrendelésre ?! Mindenkinek a saját dontese , én csak azt a kérdést tettem fel , hogy kell-e/illik-e adni azért mert az éjszaka közepén felhívtak és bejött a szulesemre ?! Ennyi
máj. 19. 16:27
 48/63 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, inkább a 41-nek nem. De teljesen mindegy, mert magánrendelésen dolgozik szimpla asszisztensként. Simán adhatnak borítékot. Inkább úgy tűnik te nem látod mi van az eü-ben, államiban, naiv és laikus is vagy. De ha meg bement, valószínű megbeszéltétek, mivel ilyen nincs már nincs. Így az árát is mondta előre. Ha pedig nem, akkor én semmit se adnék :D Hisz nem beszéltük meg előre, hogy ő bejön 200 ezerért pluszba, nem is kértem, nem én hívtam. Ajándékkosarat kapna. Majd legközelebb előre szól. Nyugodtan leírhatod a várost is, legalább a körmére néznének az ilyen orvosnak picit.:D
máj. 19. 16:30
 49/63 A kérdező kommentje:
Valószínű , hogy ha meglett volna beszelve akkor nyilván tudom ,hogy pénzt is vár érte , de mivel nem volt megbeszelve így nem tudom , hogy mi a szokás ilyenkor ezért is tettem fel a kérdést 😃 igen ahogy írod , mivel én nem kértem meg erre , hogy jöjjön be , ezért nem tudom .
máj. 19. 16:34
 50/63 anonim ***** válasza:
32%

A pincér, futás, fodrász, körmös teljesen rossza hasonlat, mert ott nem a pincér stb. nem állami fenntartású épületben, állami asszisztensekkel, állami segédeszközökkel, állam által fizetett munkaidőben kap a fizetésén kívül kenőpénzt.

De a munkaidejében végzi a munkáját, amiért fizetést kap, sokszor állami támogatásból fenttartott épületben. Tehát akkor nekik se jár borravaló mert lefizeted őket. Ha egy valakinek nem jár, akkor ne járjon senkinek sem, De érdekes módon csak az orvosok borravalója szúrja mindenki szemét, a futárnak csont nélkül perkáltok, sőt, lefizetitek hogy vigye a cuccot az emeletre. Semmivel se vagytok különben mint az, aki orvosnak fizet.

máj. 19. 16:34
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!