Bent volt az orvosom , kell neki adjak pénzt ?
Engem terhesen kellett műteni. A dokimnak köszönhetem, hogy megmaradt a lányom.
A magánrendelésén szerettem volna adni neki némi extrát a kontrollon. Nem fogadta el, sőt, felháborodott, azt mondta, meg ne próbáljak ilyet még egyszer, mert ezért mindkettőnket lecsukhatnak.
Előtte körbekérdeztem eüs ismerősök közt, hogy kell-e, és mennyit illik adni.
23# Normális orvos nem fogadja el amúgy. Aki normális az régen sem tette. Tévhit. Akinél itt is zsebre vágta, ne gondolja, hogy nem veszi semmibe. :D
21# Ügyeletbe, amiért jár fizetés. De itt ügyeletbe se nyúlhat, kisvárosba ezt nyilván nem lehet kivitelezni amúgy, mert ott gondolom éjjel van kb egy ember.
#25, tudom, hogy a normális nem fogadja el. Korábban más orvossal is volt olyan tapasztalatunk, hogy visszautasította.
Ennél az esetnél direkt körbekérdeztem ismerősöktől, olyan eü dolgozóktól, akik ismerik a dokit. Ezért szerettem volna adni, mert mindenki azt mondta, hogy "kell".
Egyébként meg nem mindegy hogy ki mit hogy csinál? Mindenkinek a saját dolga hogy kinél szül meg kinél nem. Meg a pénz osztás is kit érdekel.. nem a te pénztárcadbol veszi ki akkor mire fel a felháborodás.
Miért nem lehet a saját dolgoddal foglalkozni? Most az jobb lesz ha leirjatok 100x hogy így nem lehet úgy nem lehet? Ugyanúgy fognak még adni is meg a saját orvosnál szülni.
Hát engem pont nem érdekel ki mit szól hozzá de a sajatnál szültem pedig volt bent más doki is.
Ha valakinek nem tetszik pont magasból le*arom. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!