Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császár metszés is rendes...

A császár metszés is rendes szülésnek számit?

Figyelt kérdés
tegnap 13:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hasi szülés a másik neve, vagy nekem pl úgy volt a korlapomon, hogy SZULES császármetszéssel. Nem is igazán értem a kérdést.
tegnap 13:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
miért ne számítana, ugyanúgy életet ad az az anya is a gyermekének aki nem hüvelyi hanem hasi úton hozza vilàgra a babáját..
tegnap 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne számítana annak?
tegnap 13:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kijön a gyerek, nem?

A gyerek világrahozatala a szülés, módtól függetlenül.

tegnap 13:34
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Orvosi értelemben igen, a szülés mint szakszó jelenthet császármetszést is, ugyanúgy mint hüvelyi szülést.

A köznyelvben előfordul hogy szülés alatt kifejezetten a hüvelyi szülést értik. Ez a kontextusból kiderül általában. Pl. ha valaki azt írja, hogy "Nem kellett megszülnöm a babát, császár lett." akkor mindenki tudja hogy mire gondol.

tegnap 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem az nem szülés, csak kívántam egyet és itt volt a baba🤣

Viccen kívül, igen ez szülés hisz világra jön, csak itt több réteget is felvágnak és széthúznak... nem is értem azokat akik azt mondták annó ,minek akarom megúszni a szülést mikor ez minden csak nem megúszás.

tegnap 14:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokaig nehezen jott a szamra, hogy csaszarral szultem. Mindig “megszuletett” meg “kiemeltek” jott, de akkor is en szultem. Egyebkent nem verseny ez, hogy kinek hogy sikerul, lehet traumatikus egy huvelyi szules, meg lehet kevesbe rosszabb egy csaszar is. Nem erzem magam kevesebbnek, hogy nem a huvelyemen jott ki a babam.
tegnap 14:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon a kommentszekcióban láttam olyat, hogy valami öreglány írta az egyik anyukának, hogy Kedvesem, te nem szültél, belőled csak kiszedték azt a gyereket…

Na, az ilyeneket helyből fel tudnám lökni amúgy…

(3 hüvelyi szülésem volt és egy sürgősségi császár.)

tegnap 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
6# na igen, ez nem megúszás..nekem sürgősségi csAszarom volt, 16 honap telt el, de az a műtét, és az utána való felépülés azóta is a legrosszabb rémálmom. Imádom a gyerekem, nagyon hálás vagyok érte, hogy ő van, de egyelőre azt mondom, soha többet. 1es voltam
tegnap 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
11%
Számomra nem - a szó szoros értelmében véve. A császár hasi műtét.
tegnap 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!