Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent volt az orvosom , kell...

Bent volt az orvosom , kell neki adjak pénzt ?

Figyelt kérdés
Bent volt az orvosom akihez jártam terhesgondozasra , tudom hogy már a törvény bünteti a hálapénzt , de úgy tudom a magánrendelésen azért szokták várni a pénzt ..
máj. 18. 22:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%
A borravaló ellen nincs törvény, ott nem százezrekről van szó, nem is milliós fizetéssel, plusz normális helyen alapvetően bele van kalkulálva a végösszegbe, szinén azért hogy ne a vendég tanakodjon hogy vajon kell adni vagy sem. 10-15%-kal meg van terhelve a számla, még jó hogy nem filózok azon hogy mi illene még ezen elül is...
máj. 23. 10:22
 62/63 anonim ***** válasza:
80%
13! Bent lehet a szülésnél a dokid, de csak asszisztâlhat hivatalosan. Én császárral szültem és bent volt a dokim a műtéten, de egy másik csinálta a műtétet, ő csak asszisztált.
jún. 6. 04:08
 63/63 anonim ***** válasza:
#62 Így már érthető, nem láttam semmit a műtétből, de a beszélgetésük alapján valóban elképzelhető, hogy a másik doki csinálta a műtétet, az én orvosom csak asszisztált. Köszi az infót.
jún. 10. 10:23
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!