Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent volt az orvosom , kell...

Bent volt az orvosom , kell neki adjak pénzt ?

Figyelt kérdés
Bent volt az orvosom akihez jártam terhesgondozasra , tudom hogy már a törvény bünteti a hálapénzt , de úgy tudom a magánrendelésen azért szokták várni a pénzt ..
máj. 18. 22:15
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Tilos
máj. 18. 22:20
 2/63 anonim ***** válasza:
100%
Magánrendelesen szabott tarifa van. Akkor mit akarsz még azon felül fizetni, nem értem.
máj. 18. 22:23
 3/63 A kérdező kommentje:
A szülésre gondoltam , amiért bejött . Nem a maganrendelesen való szolgáltatásért , azt nyilván kifizetem .
máj. 18. 22:28
 4/63 anonim ***** válasza:
13%
A szülesnek is megvan a tarifája. Kérdezd meg mennyi.
máj. 18. 22:36
 5/63 anonim ***** válasza:
83%
Te is es o is bortonbe kerulhetsz miatta. Nem ismered a torvenyeket ?
máj. 18. 23:02
 6/63 A kérdező kommentje:
Igen tudom , hogy a kórházban tilos hala pénzt adni és elfogadni . Ezért kérdezem , hogy mi a szokás , hogy a maganrendelesen var-e pénzt a szulesert vagy nem .
máj. 18. 23:08
 7/63 anonim ***** válasza:
66%
Lecsuknak.
máj. 18. 23:08
 8/63 anonim ***** válasza:
10%

Nem fog senki lecsukni! Ha nem kérted/beszélted meg vele külön hogy bemegy, akkor nem kell adnod, de ha úgy érzed, akkor adhatsz. Nem feltétlenül pénzt, akár valamilyen élelmiszer ajándékcsomagot, vagy utalványt is lehet.

Sokan sajnálják az orovosoktól, és pénzleső bunkónak vannak beállítva, de azt kevesen mérlegelik, hogy ember-életekért felelősek.

Én annó adtam, ugyan nem sokat, az éppen rendelő orvosnak, mert így tartottam helyesnek. Olyat is hallottam, hogy dokit mütöttek egy másik kórházban és ő is adott a kollégájának.

De szerintem mindegy, úgy döntsél, ahogy te jónak látod, ne foglalkozz másokkal.

máj. 18. 23:27
 9/63 anonim ***** válasza:
88%
Adtál már neki pénzt, úgy hívják: TB.
máj. 18. 23:41
 10/63 anonim ***** válasza:
90%

8-as, lehet le vagy piciket maradva, de jelenleg az orvos az allasat kockaztatja, ha halapenzt fogad el.

Ez nem a sajnalom nem sajnalom kategoria, konkretan torveny van ra, hogy nem adhatsz.

máj. 18. 23:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!