Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent volt az orvosom , kell...

Bent volt az orvosom , kell neki adjak pénzt ?

Figyelt kérdés
Bent volt az orvosom akihez jártam terhesgondozasra , tudom hogy már a törvény bünteti a hálapénzt , de úgy tudom a magánrendelésen azért szokták várni a pénzt ..
máj. 18. 22:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
87%
Csak halkan megsúgom, a szülésre sem mehetett volna be. Így is vétett a törvény ellen, ne tetézd még. Nincs hálapénz. Max veszel neki egy piát, vagy egy édességcsomagot. Ennyi amit elfogadhatnak. De igazából ez sem járna, hiszen nem lehetett volna ott.
máj. 19. 01:37
 12/63 anonim ***** válasza:
75%

Pontosan!Akihez jársz,annál nem szülhetsz!Pénzt adni meg nem lehet.Mit nem lehet ezen érteni?!Van neki fitetése!Én is maganba jártam,bementem ,kb.5 perc,minden rendben a babával.

30.000 ft.De még adjak pénzt+ fizetem a tb- t.😡😡🤨

máj. 19. 03:13
 13/63 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként ezt én sem értem. Csütörtökön szültem sikertelen indítás után császárral, és bent volt a dokim, aki végig kisérte a terhességemet. Benne van a neve a kiskönyvben is, illetve nyilván minden leleten, és a zárón is fel van tüntetve, hogy a két orvos közül Ő volt az egyik. Szóval nem értem én ezt a törvényt. Agyalok én is, hogy mit csináljak, de mivel hivatalosan azt az infót találtam, hogy a minimálbér 5%-ig terjedő étrékben lehet ajándékcsomagot adni, én valószínűleg így fogok tenni a 6 hetes kontrollon.
máj. 19. 06:24
 14/63 anonim ***** válasza:
30%
Dehogy csukják le.. ez bevett gyakorlat, programszülés, utána 6 hetes kontrollon boríték a magánrendelésen. Ne legyetek naivak kérlek.
máj. 19. 06:38
 15/63 anonim ***** válasza:
66%
Lehet hogy a törvény változott, a gyakorlat nem. Simán tartják a markukat az orvosok a pénzért :) ugyanúgy megy tovább az orvos fogadás, csak most programozott császárral hogy tuti a doki műszakjában történjen. Az meg hogy nem lehet bent szülésnél egy kis kórházban baromság, ha pomt az én orvosom van bent amikor beindul a szülés akkor szüljek orvos nélkül?:D
máj. 19. 06:43
 16/63 anonim ***** válasza:
87%
Eüsként kérdem, miért kellene adnod és mire? Ha te aznap nem szülsz ő akkor is dolgozik, nem miattad ment be, nem is mehet. Ott megkapta a havi szép bérét érte, ugyanúgy ahogy te is kapsz a munkádért fizetést. A magánrendelésen szintén kap pénzt. A két munkát kár összekeverni, azért a magánrendelésen adni, mert a tbsen valamit megcsinált egyébként sem legális. Ajándékcsomagot azt oké, szép gesztus. De elfelejthetnék már az emberek a borítékolást...mondom ezt úgy, hogy soha nem fogadtam el, visszaadtam, ennél hányingerebb dolgot nem tudnék mondani. Egyébként is, aki a zsebembe akart dugdosni bármit is nem kapott volna eltérő bánásmódot, ugyanazt mindenki, sőt még kevesebbre is néztem amiért meg akar vesztegetni... A hálát máshogy is ki lehet fejezni. Meg a régi időszakban, amikor pluszba otthonról be lett támogatás, az oké. De jelenleg ilyen nincs, ő nem szívességből csinálta most.
máj. 19. 08:56
 17/63 anonim ***** válasza:
52%
14, Te ne legyél naiv, nem az. :) Lehet nálatok Piripócson igen.
máj. 19. 08:57
 18/63 anonim ***** válasza:
82%
13, Szerintem ez város és helyfüggő. Nálunk már a programcsászárt sem csinálhatja a dokid, tavaly ilyenkor még lehetett és itt tényleg ellenőrzik és betartják azóta. De itt nagy hely, több ügyeletes orvos is van ügyeletbe is, tehát megoldható a dolog.
máj. 19. 08:59
 19/63 anonim ***** válasza:
68%
16 vagyok. *Be lett rángatva, csak elírtam.
máj. 19. 09:02
 20/63 anonim ***** válasza:
14%

Én adtam neki mert a szülésen ő volt bent. Természetesen a magánrendelésén mert úgy hallottam más is adott neki és mivel hozzá szeretnék járni továbbra is, inkább adtam. Ez az én tapasztalom, én így csináltam.

(Köszi nem érdekel a "Úristen tilos!!!!! Büntetendő!!!!" kommentek.)

máj. 19. 09:10
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!