Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent volt az orvosom , kell...

Bent volt az orvosom , kell neki adjak pénzt ?

Figyelt kérdés
Bent volt az orvosom akihez jártam terhesgondozasra , tudom hogy már a törvény bünteti a hálapénzt , de úgy tudom a magánrendelésen azért szokták várni a pénzt ..
máj. 18. 22:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, így ő valószínű azért a 150-200 ezerért csinálta, amit régen is osztogattak ilyen szülésnél, amikor éjszaka berohant. Kérdezz rá mennyi pontosan. Igen ebbe az esetbe illik gondolom, mivel nem a két szép szemedért ment be, hanem a lóvé miatt.
máj. 19. 16:35
 52/63 A kérdező kommentje:
Rákérdezni nem szeretnek , mivel én meg se kertem , hogy jöjjön be .. meg nem is vártam volna el , mert én úgy tudtam nem is jöhet be a saját orvosod .. igazából szerintem amit a törvény előír az a gyakorlatban teljesen máshogy van ..
máj. 19. 16:38
 53/63 anonim ***** válasza:
23%
Ja egyébként az asszisztenst kérdezd meg. Nálam a sürgős császárt ő csinálta 2022-ben, ismerem ezer éve, asszisztenst is. Volt komplikációm, bejött látogatni azon a héten civilbe hétvégén. Akkor mondta a 6 hetesre is mehetek nyugodtan, de én a magánba akartam. Az asszisztenst felhívtam, kérdeztem kell e pluszt, szoktak e amiért ő volt bent, mert nála megvolt az, hogy 60 ezer a 6 hetes kontroll, ha nála szültél, árlistába. Ő pedig közölte, hogy nem, soha nem kéri el, ajándékot szoktak neki, de azt is alig akarja elfogadni. Ezt vittem mindkettőnek, plusz úgy készültem pénzzel, ha elkéri, nem kérte. De ő az, aki tbre kiírt vizsgálatokat mindig, aki behívott kontrollra és egy ezrest kért el a 25 helyett. Aki megcsinált egy plusz vizsgálatot, de nem számlázta hozzá. Asszisztens tudni fogja.
máj. 19. 16:44
 54/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen az értelmes választ ! ☺️
máj. 19. 16:46
 55/63 anonim ***** válasza:
76%

#44! Azért az egészségügyisek se síkhülyék, hogy random nőknek hívogatnák az orvosát, csak azért, mert látták a kiskönyvben. Simán lehetne az a nő ellenőr is. Senki nem kockáztatna. Ha igaz a sztori, akkor a dokid jelezte, hogy adott esetben hívják. Ebben az esetben nyilván adni neki kéne pénzt, hisz eleve azért kérte, mert egy pénzéhes barom. Ne legyenek illúzióid, nem azért akart ott lenni a szülésednél, mert olyan sz@r neki otthon aludni😂 De továbbra is tartom, hogy megbeszéltétek, mert egyéb esetben lutri, hogy fizetsz-e, kétlem, hogy így bemenne.

"Én nem is tudom , hogy keveredtunk ide , hogy azzal jöttök , hogy csak azt latja el normálisan aki fizet"

Pedig én például elég érthetően leírtam, de arra már nem reagáltál. Úgy látszik, azt már nem sikerült elolvasni. Kívánom neked, hogy egyszer téged is lássanak el "ugyanúgy" ingyen, nulla alvás után, mondjuk a műszak 6.órájában. Csak hogy legyen összehasonlítási alapod, mennyire "ugyanúgy".

máj. 19. 16:49
 56/63 A kérdező kommentje:
Nyilván ő jelezte a kollegainak aznap mikor lejárt a terminusom és bekellett fekudjek a kórházba , hogy hívják , mivel a szülésznő egyből hívta telefonon , de nem megyek bele mi értelme lenne hazudnom arról , hogy megbeszéltük e vagy sem 😃😃 valószínű , ha megbeszeltem volna vele akkor rá is kérdeznék , hogy mennyivel tartozom .. olyan értelmetlen amit írtál , hogy azért nem válaszoltam .
máj. 19. 16:57
 57/63 anonim ***** válasza:
70%

#56!Te most magadtól vagy ilyen hülye vagy csinálod? Arra nem reagáltál, hogy miért nem tudják egyformán ellátni azokat, akik nem fizetnek. Igen, nyilván tök értelmetlen, hogy kevésbé kipihent valaki, ha nem aludt, mint akkor, ha aludt🤣 Ugyanis ezt írtam.

Madár vagy, a kérdésed pedig egy provokatív kamu. Nincs itt semmi látnivaló.

máj. 19. 17:06
 58/63 A kérdező kommentje:
Okes , elfogadom 😂😂
máj. 19. 17:08
 59/63 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem iszonyú gáz a kérdés is, meg az is hogy rákérdezni se mertek, csak tanakodtok. Ti tartjátok fent a rendszert, mint valami engedelmes elnyomott szolgák. Mit nem értetek azon, hogy nem kell semmit adni?? Lesz bőőőven elég kiadás a babával is, mi a f*szért akarod még plusz költségekbe verni magad? Mert Mari néni azt mondta hogy "azillik" meg "mitszólmajdafalunépe?" Basszus kifizetted az összes magánrendelést, mit akarsz még hajbókolni? Én is magánban jártam terhesgondozásra, leperkáltam nem kevés pénzt, és úgy adódott hogy a saját dokim volt ügyeletben szülésnél, noha sok hasznát nem láttam. Hat hét múlva mentem kontrollra, kifizettem, semmi többet, örültem hogy nem kell ezen agyalni. Nem teheti meg hogy másképp kezel! Fogd már fel hogy ez nem az átkos, és nem fog másként bánni veled, ha csak azt a nem kevés pénzt hagyod ott ami jár.
máj. 19. 21:42
 60/63 anonim ***** válasza:
14%

59es, ha nem bánik másként veletek, akkor miért fáj nektek, ha valaki ad az orvosnak? Hiszen titeket is ugyan úgy ellát most írtad.

Gondolom, ha ti kapnátok borravalót, vagy jutalmat visszautasítanátok, hiszen kaptok fizetést a munkátokért igaz?

Amúgy meg, akik adnak borravalót a szolgáltatóknak: ti tartjátok fent ezt a rendszser,t miattatok várják el mindenkitől a jattot. Tessék felfogni, hogy kapnak fizetést a munkáért, nem kell pluszban fizetni nekik.

máj. 20. 18:23
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!