Bent volt az orvosom , kell neki adjak pénzt ?
#44! Azért az egészségügyisek se síkhülyék, hogy random nőknek hívogatnák az orvosát, csak azért, mert látták a kiskönyvben. Simán lehetne az a nő ellenőr is. Senki nem kockáztatna. Ha igaz a sztori, akkor a dokid jelezte, hogy adott esetben hívják. Ebben az esetben nyilván adni neki kéne pénzt, hisz eleve azért kérte, mert egy pénzéhes barom. Ne legyenek illúzióid, nem azért akart ott lenni a szülésednél, mert olyan sz@r neki otthon aludni😂 De továbbra is tartom, hogy megbeszéltétek, mert egyéb esetben lutri, hogy fizetsz-e, kétlem, hogy így bemenne.
"Én nem is tudom , hogy keveredtunk ide , hogy azzal jöttök , hogy csak azt latja el normálisan aki fizet"
Pedig én például elég érthetően leírtam, de arra már nem reagáltál. Úgy látszik, azt már nem sikerült elolvasni. Kívánom neked, hogy egyszer téged is lássanak el "ugyanúgy" ingyen, nulla alvás után, mondjuk a műszak 6.órájában. Csak hogy legyen összehasonlítási alapod, mennyire "ugyanúgy".
#56!Te most magadtól vagy ilyen hülye vagy csinálod? Arra nem reagáltál, hogy miért nem tudják egyformán ellátni azokat, akik nem fizetnek. Igen, nyilván tök értelmetlen, hogy kevésbé kipihent valaki, ha nem aludt, mint akkor, ha aludt🤣 Ugyanis ezt írtam.
Madár vagy, a kérdésed pedig egy provokatív kamu. Nincs itt semmi látnivaló.
59es, ha nem bánik másként veletek, akkor miért fáj nektek, ha valaki ad az orvosnak? Hiszen titeket is ugyan úgy ellát most írtad.
Gondolom, ha ti kapnátok borravalót, vagy jutalmat visszautasítanátok, hiszen kaptok fizetést a munkátokért igaz?
Amúgy meg, akik adnak borravalót a szolgáltatóknak: ti tartjátok fent ezt a rendszser,t miattatok várják el mindenkitől a jattot. Tessék felfogni, hogy kapnak fizetést a munkáért, nem kell pluszban fizetni nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!