Szülés után kövi honapban rögtön megérkezett a mensim valakinek volt olyan h pl 4.hónapig végig megjött 5. Hónapban kimaradt?
Figyelt kérdés
nov. 25. 23:43
1/4 anonim válasza:
Igaz, nekem jóval később jött meg szülés után, de majdnem egy évig rendszertelen volt, 2-3 hónap is kimaradt kétszer is.
2/4 anonim válasza:
5 hetesen már megjött. Azt hittem még a szülés utáni, de a kontrollon mondta a doki, hogy ez már az volt.
4 hónapig megjött napra pontosan. Majd 4 hónap totál kimaradt és utána volt, hogy 2, volt hogy 6hétre jött meg. 1év után állt be rendesen.
3/4 anonim válasza:
Én is úgy jártam hogy 6 hetes kontrollon a rendes mensim jött meg, utána az elmúlt, megjott megint (elég rövid idő volt a kettő között) utána nem jött meg csak most szeptemberben, de utána meg megint csak most novemberben jött meg.
(Márciusban első hetében szültem)
4/4 anonim válasza:
3 éve szültem, azóta szoptatok, a 4.hónapban megjött, fél évig ment mint az óra, soha előtte ilyen szabályos ciklusaim nem voltak, aztán viszont váltott és kb.60 naponta jön meg, de volt 90 is. Nem bánom. Nőgyógyász szerint minden normális ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!