Milyen nasit lehet enni rögtön szüléd után?
Masodik szulesem lesz.
Az elso szules utan meg hagytak 2-3 orat pihenni a szulo ágyin utana vittek zuhanyozni. Volt hajnali 4 ora mire a “sajat” ágyamba keveredtem. Borzalmasan ehes voltam mert nem ettem szinte egesznap semmit akkor es csak szőlő volt nálam.
Ettem belőle de nem volt túl laktató ill. a szülésznő azt mondta ne egyek belőle sokat mert lehet a babának nem lesz jó.
Szóval.. a masodik szulesre kicsit jobban felkeszulve szeretnek valami ehető dolgot vinni amit csak rágcsàlni kell.
Pl.: ropi, keksz stb
Ti mit ajánlanátok?
Aldiban vettem ilyen 10-12 darabos csokis péksüteményt, előre csomagolt, azt be is toltam szülés után. Meg volt mégegy. Vittem crossiant-t,kekszet,ropit.
Szénhidrat diétán voltam 😅
Meg 2 nap alatt egy zsugor ásványvíz elfogyott.
Koszonom a valaszokat:)
Akkor majd en is össze vásárolok pár nasit.
Egyébként nem tudom a szőlő miert nem jo. Most nem fogok ráfeszülni erre a hasfájós témara mert hiaba nem ettem semmi olyat ami a babanak rossz lehet (foleg k betűs kajakat ugye a regi hiedelem szerint) meg is hasfajos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!