Magzatvíz elfolyós "story"-kra vagyok kíváncsi. Kinek hol és hanyadik hétben folyt el, rögtön tudta e, hogy na ez tényleg az?
Volt e valami jel az nap, nyugalmi állapotban történt e vagy épp tevékenykedtél stb.
Már nagyon várom a terhesség végét és érdekelnének a történetek.
Nagytakarítás, kifordítottam az akkori házunkat, ajtó-ablak mosást, ragyogott kívül-belül minden. Na mondom lesz 24 órám pihenni. Abban a pillanatban folyt el a magzatvíz. Nem volt kérdés micsoda, az uram frászba volt, mert hajat akartam még mosni, és nagyon beindultak a fájások. Életemben még olyan határozottnak nem láttam-mint akkor. A vezetés nem ment neki, átvettem a kormányt, amit 10 percen belül vissza is kellett adnom, mert nekem sem ment.
Nagy nehezen eljutottunk a kórházhoz, ott meg nem tudott leparkolni, azt nekem kellett megcsinálnom.Szóval érdekes volt:DD Utolsó pillanatban estünk be.
1. gyerek, 39+4 magzatvizszivargas delutan fel 4-kor kezdodott, otthon voltam, mar boven voltak rendszertelen, de egyre erosebb osszehuzodasaim. Masnap kira reggel lett meg a baba, nem volt szokoar-szeru vizelfolyas.
2. 40+0, kitolas kozben folyt el a szulokadban. Elotte mar kerdezgettem a szulesznom, hogy mikor reped mar meg a burok, mondta, nyuljak fel, esetleg erezhetem, hogy ep-e, ereztem is egy gumiszeru dudort. Aztan egyszercsak az egyik tolonal elpattant a burok, es hirtelenjo sok viz kiaramlitt a szulokadba. Kb. 20 percre ra lett meg a babam. (Este 11-tol voltakrendszeres, eros osszehuzodasaim, es szintenkora reggel szuletett).
Olvastam amugy statisztikat errol, hogy az esetek kb. 70%-aban osszehuzodasokkal indul a szules, es csak a kitolasi szakaszban folyik el a magzatviz. Baratnomnek az elsonel viszont egy hallhato pukkanassal folyt el este otthon, es 3 oraval kesobb mar megvolt a gyerek.
Kb 3-4 óraja tartó 5 perces fajasoknal folyt el. Már a kórházban voltam mert 5 perces fajasoknal javasolták bemenni.
A magzatviz elfolyasa után rögtön eros 2 perces fajasok lettek a simán birhato 5 percesekbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!