Magzatvíz elfolyós "story"-kra vagyok kíváncsi. Kinek hol és hanyadik hétben folyt el, rögtön tudta e, hogy na ez tényleg az?
Volt e valami jel az nap, nyugalmi állapotban történt e vagy épp tevékenykedtél stb.
Már nagyon várom a terhesség végét és érdekelnének a történetek.
10 es vagyok. Már 15 órája a szülőszobán voltam és vártuk, hogy táguljak. Aztány egy pukkanást hallottam és elfolyt a víz. Rá egy kis időre döntöttek úgy,hogy na jó műtsük. Az a 40 perc már olyan volt,hogy egybefolyó fájásaim voltak. Már levetkőztettek,bekötötték a lábaimat,hogy na most visznek műteni. Aztán éreztem a tolófájásokat és mondtam,hogy nézzenek már meg. Nem hitték el,hogy abban a kis időben tágultam ki totál pedig előtte 30 óráig semmi. Nem repedtem, kb 10 nyomásra volt kint :)
Anyukám volt bent,egyedül nevelem :)
36 hetesen amiert hangisan telefonaltam ülve enyhen hatradölve ez ismerösöm macskajanak nem tetszett es nem puhàn, hanem izombol 4 labbal ugrott a hasamra.
Onnanstol szivargott a magzatvizem folyamat enyhén, betéteket kellett hordanom.
De amugy bujos, nyalis is.
Igy jöttem rà, miert van az/honnan ered,pl a joskartyaban is, hogy a macska lap jelentése hamissàg àrmànykodàs.
37-38 hetesen meg màr zubogott es 1 o mulva jöttek a fajasok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!