Beindult volna a szülés?
Este 10 óra óta menstruációs görcsöket érzek. Először 8-7 percesek voltak majdnem egyig. Most pedig 5-6 perces fájások vannak, de olykor 4-5 perces.
Első baba, nem igazán tudom, hogy milyen ha valódi fájások vannak.
Nem erősödnek, csak csökken az idő.
Ezért sem tudom. Mert én azt hittem, hogy azért 5 perces fájások már erősebbek.
Egyébként fürödtem is, hogy megnézzem elmúlik-e, de nem.
Szerintetek indulni kell? Kicsit kezdek kétségbeesni.
Az a helyzet, hogy reggel fordult a kulcs, mert berendszereződött 5 percesre. Viszont rám rakták a kórházban az nst-t, nem mutatott semmit, hazaküldött az orvos. Hiába mondtam, hogy este 10 óta nézzük, és mostmár 5 perces, azt mondta, hogy nem mutat semmit a gép, és zárt a méhszájam, így ennyi.
Annyit mondott, hogy ha nem múlna, akkor menjek vissza. Csak a baj ott van, hogy este 10 óta nem múlik.
Egyik barátnőm volt hasonló helyzetben hogy kb 3 napon keresztül érzett fájásokat de hazaküldték kétszer, harmadjára mikor ment akkor meg jól lecseszték hogy már rég a kórházba kellett volna lennie.
Szerintem inkább menj be potyára ha nem múlik, lehet ha más orvos lesz bent mást mond..
Megszületett hajnalban. Csak visszamentünk a kórházba, mert tegnap délután már a nyákdugó is távozott, és kiderült, hogy a baba feje lejjebb csúszott, plusz 2 ujjnyi tág voltam.
De most már minden okés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!