Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beindult volna a szülés?

Beindult volna a szülés?

Figyelt kérdés

Este 10 óra óta menstruációs görcsöket érzek. Először 8-7 percesek voltak majdnem egyig. Most pedig 5-6 perces fájások vannak, de olykor 4-5 perces.

Első baba, nem igazán tudom, hogy milyen ha valódi fájások vannak.

Nem erősödnek, csak csökken az idő.

Ezért sem tudom. Mert én azt hittem, hogy azért 5 perces fájások már erősebbek.

Egyébként fürödtem is, hogy megnézzem elmúlik-e, de nem.

Szerintetek indulni kell? Kicsit kezdek kétségbeesni.

nov. 25. 03:45
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Tőlünk kérdezed? Szólj a férjednek hogy vigyen be kocsival vagy hívjon egy taxit
nov. 25. 04:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett? Bementél?
nov. 25. 07:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Első szülésemkor nekem is így indult, hogy csak mensiszerű görcsöcskék voltak este. Akkor már bent feküdtem a kórházban túlhordás miatt. Szoltam a növérnek hogy ilyeneket érzek, rám rakta az nst-t, de vissza zavart a szobámba, hogy ezek még nem azok. Aztán még kétszer szóltam, hogy egyre rövidebb az idő köztük és még kétszer volt nst mire átküldött szülőszobára. Ott a doki éjszaka 3kor burkot repesztett és onnastól indultak az igazán durva fájások. Reggel 8ra született meg.
nov. 25. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Az igazi fájásokat biztosan érezni fogod. Lehet megindult valami és majd erősödni fog.
nov. 25. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4: Az első után én is ezt hittem, hogy érezni fogom, aztán a második baba jól megviccelt, mert a hébe-hóba kis valamikre azt hittem, hogy jóslók, de igaziak voltak :).
nov. 25. 12:54
 6/10 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy reggel fordult a kulcs, mert berendszereződött 5 percesre. Viszont rám rakták a kórházban az nst-t, nem mutatott semmit, hazaküldött az orvos. Hiába mondtam, hogy este 10 óta nézzük, és mostmár 5 perces, azt mondta, hogy nem mutat semmit a gép, és zárt a méhszájam, így ennyi.

Annyit mondott, hogy ha nem múlna, akkor menjek vissza. Csak a baj ott van, hogy este 10 óta nem múlik.

nov. 25. 13:00
 7/10 A kérdező kommentje:
És kérdeztem, hogy akkor ez jósló? Mire ő azt mondta, hogy még az se :D én meg nézek ki a fejemből, hogy most mi van
nov. 25. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm volt hasonló helyzetben hogy kb 3 napon keresztül érzett fájásokat de hazaküldték kétszer, harmadjára mikor ment akkor meg jól lecseszték hogy már rég a kórházba kellett volna lennie.

Szerintem inkább menj be potyára ha nem múlik, lehet ha más orvos lesz bent mást mond..

nov. 25. 13:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Megszületett hajnalban. Csak visszamentünk a kórházba, mert tegnap délután már a nyákdugó is távozott, és kiderült, hogy a baba feje lejjebb csúszott, plusz 2 ujjnyi tág voltam.

De most már minden okés. :)

tegnapelőtt 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!
tegnapelőtt 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!