Történt olyan valakivel, hogy beindultak a fájások majd abba maradtak?
Sziasztok!
Tegnap töltöttem a 40-ik hetet, este elkezdtem érezni alhasi fájdalmat, ami a derekamba sugárzott, mértem az időt és rendszertelenül 5-6-7percenként jöttek és 40-50 másodpercig tartottak, aztán éjfél körül rózsaszínes nyákos folyásom lett és erősödtek a fájások, végül bementünk a kórházba, ahol az nst végig mutatta az összehúzódásokat, cervix: 1110.
Az orvos úgy döntött, hogy menjek haza mert a méhszáj zárt és pihenjek mert valószínűleg másnap, azaz ma beindul.
Egész éjszaka nem tudtam aludni és most egy órája, mintha elvágták volna, nincs fájás.
A nyákdugó szerintem darabokban távozik, az orvosom most csinált nst-t és azon látszódtak a fájások viszont én nem éreztem.
Egész éjszaka és délelőtt 5-6-7 perces sávokban jöttek az összehúzódások.
Volt valakinek hasonló? Nem értem, hogy miért állt le a folyamat.😌
Nálam is ez volt, beindult hajnalban, rendszeres és erős fájások 4 órán keresztül, zuhanyoztam is, nem múltak el, lassan már indultunk volna befelé a kórházba. Majd leültem a kanapéra, éreztem, hogy enyhül a fájdalom, majd negyed óra múlva mintha elvágták volna, vége lett az egésznek.
Aznap este indult be újra, pár órára rá meglett a baba.
Köszönöm mindenkinek, aki írt.
Nekem tegnap este 11-től kezdődtek és ma reggel 10-ig tartott kb, magzatvíz nem folyt el, napközben mintha elvágták volna és most újra indul valami, de csak ilyen 8-10 percenként.
5 órája távozott egyben a nyákdugó, hat kiváncsi leszek.😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!