Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki éjjel álmából ébredt...

Volt aki éjjel álmából ébredt arra, hogy beindultak a fájások?

Figyelt kérdés

2021. febr. 13. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen

1. Babánál nekem így indult

2021. febr. 13. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Igen arra keltem hogy elfojt a magzatvíz!
2021. febr. 14. 00:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fájásokra, hanem arra, hogy tocsogok a magzatvízben. 😄 Kb egy órával később indultak a kontrakciók.
2021. febr. 14. 01:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Amiatt kérdezem, mert már egy pár hete folyamatos rendszeres jóslóim vannak esténként, de aztán a lefekvés után már csak arra ébredek fel, hogy reggel van..

Kezdek már kikészülni, hogy nem indul be, most leszek 40 hetes és már ki vagyok merülve..

Kiváncsi lennék, hogy fájásra ébredt-e már valaki, létezik-e ilyen, mert csak azt hallani, hogy napközben enyhén elindult és estére erősödnek.. A válaszok alapján is az alvás közbeni magzatvíz elfolyás a jellemző (3 válasz alapján persze).

2021. febr. 14. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én arra keltem, hogy pisilni kell, de mire a mosdóba értem fájás volt. Szóval lényegében arra keltem.
2021. febr. 14. 09:27
 6/8 Reni 28 ***** válasza:
86%
Szia! Nekem nagyon durva jóslóim voltak. 40+6 napnál éjjel 2-kor arra ébredtem hogy megint görcsöl a hasam, reggelre sem múltak el, de nem volt durvább semmivel mint előtte, ezért sem gyanakodtam. (másnap indítottak volna) Fél 8-as busszal mentem be ctg-re, még gondolkoztam hogy felkeltsem-e a párom. Beértem, megcsinálták a ctg - t, utána megvizsgáltak, és közölték hogy beindult a szülés, erre elkezdtem alkudozni az orvossal hogy haza megyek, és másnap reggel vissza jövök 😄😂 Este 8-kor született meg császárral.
2021. febr. 14. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a magzatburok elpukkanására ébredtem 23 órakor. Elázott az egész hálószoba..

Sajnos megszülni nem tudtam, 11 óra vajúdás után sem tágultam szemernyit sem. Császár lett.

2021. febr. 14. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:

1. Vagyok

41+1 hajnalban indult

Egyértelmű volt, hogy az..

2021. febr. 14. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!